Petra Kerčmar 01 Dobra karma

Petra Kerčmar: 'Kaj pa je narobe, če smo zvečer...

Stefano Bozzini Svet24.si

VIDEO: Ženi pred bolnišnico igral podoknico, a ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Janše ne bodo pokopali ne Kučan ne Golobič ne ...

Janez Majcen Svet24.si

Kilogram krompirja že za cent, dva, tri ...

Logar-1 Necenzurirano

Državnega denarja za podjetja ni, za projekt ...

Toja Skok Odkrito.si

Diplomo bo spisala na postelji

diego-maradona, pogreb Odkrito.si

Jok, veselje in solzivec na pogrebu nogometnega ...

Žana se je vrnila v otroštvo

PR, 22.11.2020 11:15:39

Simpatična voditeljica radia Aktual, Žana Vidmar, je v času karantene na novo odkrila igre, ki jih je imela zelo rada že v otroštvu.

Delite na:
Žana se je vrnila v otroštvo
Žana Vidmar Radio Aktual

»Predvsem so to igre na prostem – "tanc šola" oz. ristanc, zemljo koza klamf, stare dobre ravbarje in žandarje,« se nasmeji in razigrano razlaga, kako se je ponovno vrnila v otroštvo.

»Karantena mi je dala čas, da sem se vrnila nazaj in skupaj z mojima otrokoma doživela tisto, kar sem imela nekoč zelo rada. Poleg iger na prostem smo radi igrali tudi Monopoli, Ugani kdo?, Štiri v vrsto, Remi, tako da komaj čakam, da se bom lahko to igrala s svojima malima nadobudnežema,« pove Žana, ki sedaj največkrat igra spomin in Človek ne jezi se.

žana-vidmar, radio-aktual
Žana Vidmar
Radio Aktual

Ko smo že ravno pri igračah, pa ne moremo mimo tega, da je ne bi vprašali, katere stvari si je kot otrok najbolj želela in ji jo je prinesel eden od dobrih mož.

»Pri nas je 'večja' darila nosil Božiček in ena izmed večjih želja je bil CD stolp. Sicer takrat nisem dobila stolpa, ampak je bil pa radio s cd predvajalnikom in sem bila presrečna. V srednji šoli sem imela na seznamu tudi čevlje oziroma superge, ki sem si jih tako zelo želela. In iz tistih časov sem si najbolj zapomnila, kako sva šli z mamo v Ljubljano v nakup.

Kakšni lepi časi,« se nostalgično spominja simpatična Žana.