mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

vohunstvo Svet24.si

Aretacija trojice kitajskih vohunov v Nemčiji

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Žalostni princ Harry se je bos sprehajal po plaži

K.A., 07.04.2021 15:30:00

Njegov torzo ni več takšen kot je bil.

Delite na:
Žalostni princ Harry se je bos sprehajal po plaži
Sam po plaži se sprehaja ... Profimedia

Princ Harry v zadnjih tednih nima veliko razlogov za smeh. Vse od velikega intervjuja, ki sta ga imela z ženo Meghan Markle pri Oprah Winfrey, se medijski prah kar ne poleže.

Paparaci so ga nedavno ujeli povsem samega, ko je prišel na plažo in se sprehajal s svojim črnim labradorcem. Še bolj nenavaden je bil prizor, ko je sezul superge in se po plaži sprehajal čisto bos. Številni se že sprašujejo, kaj bo na takšen prizor porekel njegov brat, princ William, saj si sam takšnega razkošja nikoli ne more privoščiti, za bodočega kralja se bosonogi sprehod po plaži seveda ne spodobi.

princ-harry, paparac
Morda se je paparacom sam nastavil, da bi pokazal, kako uživa
Profimedia

Vse bolj mu popuščajo živci

Spet drugi so prepričani, da je se je Harry namerno sprehodil po plaži in se nastavil paparcem, samo zato, da bi pokazal, kako zelo uživa v ZDA in kako sproščeno je zdaj njegovo življenje. Mnogi so prepričani, da kraljeva zakonca načrtujeta vsak svoj korak in ves čas samo premišljujeta, kako bi še dodatno ujezila princa Williama in vojvodinjo Kate Middleton. Oboževalke princa Harryja pa si verjetno najbolj želijo, da bi ga na plaži lahko videle ne le bosega, ampak tudi razgaljenega, saj naj bi bil princ ves čas v odlični formi.

Morda pa bi bile številne oboževalke prav grdo razočarane, ko bi videle, da je tudi Harry v času dolge karantene lepo nabiral kilograme in zato njegov torzo nič več ne spominja na stare čase. No, na takšen prizor bo verjetno treba še malo počakati.