robert golob bobo7 Svet24.si

Jasno je, da bo Golob prevzel že oblikovano ...

truplo, simbolična Svet24.si

Policisti ugotovili identiteto ženske, ki so jo ...

jordan smrt Svet24.si

Umrla zvezdnica resničnostnega šova

mozina jansa Reporter.si

»Ko sem Možino prosil, naj podpre Reporter z ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Koalicija v amnestijo Janše, Počivalška in ...

Tanja Ribič Odkrito.si

Tanja Ribič - zdaj počne TO ...

dalila jakupovic Ekipa24.si

Slovenska tenisačica KOLAPSIRALA ZARADI ...

Vsega ima dovolj in s to medijsko hišo prekinja vsa sodelovanja

kš, 08.12.2021 14:00:19

Delite na:
Vsega ima dovolj in s to medijsko hišo prekinja vsa sodelovanja
Princ William, The Earthshot Prize Promocijski material

Očitno je dokumentarec, ki ga je prikazal program BBC Two, razbesnel britansko kraljevo družino, še posebej princa Williama, ki se je odločil, da bo enkrat za vselej naredil konec vsem zlobnim govoricam.

princ charles, princ william
Oče in sin, princa Charles in William.
Profimedia

V dokumentarnem filmu je tako prikazano, da so princ William in njegovi zaposleni ves čas z informacijami oskrbovali medije in jim tako pomagali v medijskih napadih na princa Harryja in Meghan Markle.


Vse to je princa vznejevoljilo in to bi bil lahko začetek konca kraljevega sodelovanja z medijsko hišo BBC. Dobro obveščeni viri tako poročajo, da naj bi se kraljeva palača že dogovarjala, da bi tradicionalni božični koncert, ki ga navadno predvaja BBC, tokrat predvajal ITV, s katerim je palača že stopila v stik.

Princ William
Princ William
Profimedia

Kraljeva palača je bila besna tudi zato, ker jim dokumentarnega filma The Princes and the Press niso pokazali vnaprej, temveč so ga videli šele, ko je bil prikazan na televiziji.


BBC je kraljevi palači pozneje ponudil, da lahko pove svojo plat zgodbe, ki bi jo predvajali na televiziji, a se očitno na dvoru za to niso odločili, saj je znano kraljevo pravilo, da skoraj nikoli ne komentirajo govoric ali drugih medijskih zapisov. Očitno je, da jih tudi tokrat ne bodo, bodo pa zato na svoj način televizijski hiši BBC pokazali, da z njimi pač ne gre zobati češenj in da imajo dovolj blatenja.

Princ William
Princ William je sprejel svojo usodo.
Profimedia

Marsikdo je prepričan, da bo dokumentarec še poslabšal odnose med kraljevo palačo in princem Harryjem ter Meghan Markle, saj se že dlje časa ne razumejo, dokumentarec pa bo očitno vse skupaj le še zaostril.