Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

VIDEO: S to SKRIVNO GESTO ga nadzoruje!

M.K., 03.12.2021 12:30:25

Strokovnjak za govorico telesa trdi, da ima Meghan skrivni signal, s katerim drži princa Harryja neprestano pod nadzorom.

Delite na:
VIDEO: S to SKRIVNO GESTO ga nadzoruje!
želita si videti kraljico Profimedia

Eden od strokovnjakov za govorico telesa je predložil dokaz, da ima Meghan "skrivno kontrolno gesto", ko želi svojega moža sredi pogovora usmeriti drugam.

Ta gesta Meghan Markle kaže, da skrivaj nadzoruje princa Harryja, pravi strokovnjak za govorico telesa Jesus Enrique Rosas, ki je svoje misli delil preko YouTube posnetka. Z gesto naj bi signalizirala, naj Harry takoj preneha s pogovorom. Rosas je analiziral posnetke njune telesne govorice na različnih dogodkih, ki so še dodatno podprli njegove trditve.

meghan-markle, princ-harry
Meghan Markle
splet

DOKAZI

"Posnetka, ki si ga boste ogledali, BBC in drugi medijski velikani niso objavili," je dejal. "Razkriva pa nam, da Meghan pri Harryju uporablja skrivno kontrolno gesto."

Na posnetku, ki ga nato zavrti kot dokaz, je videti, kako Meghan Harryju položi roko na hrbet in mu s tem signalizira, naj se odmakne od pogovora z dvema osebama. "Ona gleda neposredno Harryja in to je pomembno," je dejal Rosas. "Običajno se moraš namreč, ko nameravaš prekiniti nekoga, ki govori, opravičiti."

meghan markle, harry
Bi jo moralo skrbeti?
Profimedia

Nadaljeval je: "Preprosto rečeš 'oprosti' in vzpostaviš očesni stik z drugimi osebami." Strokovnjak za govorico telesa meni, da bi bilo "lepo, če bi vsaj vzpostavila očesni stik z udeleženci v pogovoru".

Rosas je dodal: "Meghan seže z roko na sredino njegovega hrbta in mu izreče nekaj besed." Na posnetku princ Harry zazna Meghanino gesto in konča pogovor. "Harry se sredi stavka obrne, vzpostavi očesni stik z njo in se takoj zazre v prazno," je zapisal Rosas. Harry nato z gesto roke pokaže, da "mora iti". Nerodno se nasmehne in se opraviči.

Meghan Markle in princ Harry
Meghan Markle in princ Harry
instagram

OLAJŠEVALNE OKOLIŠČINE, PA VENDAR...

Strokovnjak za govorico telesa je Meghan nekoliko prizanesel, saj je bila takrat noseča. "Obstaja velika verjetnost, da je Meghan prekinila Harryja, ker je želela oditi," je pojasnil. "To je povsem razumljivo, ker je noseča in ker je situaciji utrujajoča."

To je označil za "utemeljen razlog, da je opozorila Harryja," vendar je poudaril, da "zadnji dve sekundi posnetka pripovedujeta povsem drugačno zgodbo". Vidimo lahko Meghan, ki zgrabi Harryja za roko in pritisne ustnice. Preden je naredila obrazno mimiko, je tudi obrnila glavo stran.

Strokovnjak je opozoril, da Meghan položi svoj palec nad Harryjevega, kar se šteje za izkaz moči, zaščite in nadzora. Rosas je dejal, da Harryjev izraz in "takojšen odziv" veliko povesta o njunem razmerju. "On že ve, da se mora, ko se mu Meghan na določen način približa in se ga dotakne, obnašati na določen način," je pojasnil strokovnjak.

Princ Harry in njegova soproga Meghan Markle
Princ Harry in njegova soproga Meghan Markle
PROFIMEDIA

Gesta, ki jo uporablja neprestano

Rosas je poudaril, da Meghan to gesto pogosto uporablja, da pokaže, kdaj naj se princ Harry premakne naprej. Med udeležbo na prireditvi Salute to Freedom Gala je ponovno položila roko na njegov hrbet.

"Imamo že dovolj primerov, ko Meghan preganja in vleče Harryja iz pogovorov," je opozoril in dodal: "Ko se obnašanje neprestano ponavlja, ugotoviš, da gre za vedenjski vzorec te osebe."