mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

V NEZAVEST med snemanjem, a brez skrbi, v redu bo!

M.K., 29.07.2021 12:30:51

Saul se je znašel v kočljivi situaciji, a videti je, da se bo izvlekel.

Delite na:
V NEZAVEST med snemanjem, a brez skrbi, v redu bo!
Nagrajeni igralec nas je navdušil in nasmejal že v kultni seriji Kriva pota. Profimedia

Številne je šokirala novica, da je igralec Bob Odenkirk (58) obležal na snemanju nove sezone serije Better Call Saul, ki se bo premierno odvrtela na AMC. Na srečo je njegov sin Nate Odenkirk oboževalcem in prijateljem preko Twitterja sporočil, da bo z zvezdnikom vse v redu. 

“Vse bo v redu,” je 22-letni Nate tvitnil zgodaj zvečer po lokalnem času, nekaj ur po tem, ko so tuji mediji prvič poročali, da je 58-letni emmyjev nagrajenec “padel v nezavest” med snemanjem v Culver Cityju v Kaliforniji. Njegov predstavnik za stike z javnostjo je kmalu zatem potrdil dogodek, a popravil, da se je incident zgodil v Novi Mehiki in ne v Culver Cityju. 

bob-odenkirk
Igralec je telesno zelo aktiven, saj se redno sprehaja, kolesari in telovadi.
Profimedia

“Lahko potrdimo, da je Bob v stabilnem stanju, potem ko je doživel incident povezan s srcem,” so zapisali v izjavi za javnost. “On in njegova družina bi se radi zahvalili neverjetnim zdravnikom in medicinskim sestram, ki skrbijo zanj, pa tudi soigralcem, ekipi in producentom, ki so mu stali ob strani. Odenkirki bi se radi zahvalili tudi vsem za dobre želje in prosili za nekaj zasebnosti v času, ko Bob okreva”

Odenkirk je igral odvetnika Saula Goodmana v AMC-jevem fenomenu Kriva pota, nato pa je lik ponovno zaigral v predzgodbi serije. Trenutno se snema šesta sezona.

Bob Odenkirk
Bob Odenkirk
Profimedia

Odenkirk je v začetku leta navdušil z akcijskim trilerjem Nihče (v naše kinematografe prihaja začetek avgusta), v katerem igra moškega, ki se želi maščevati po vlomu v njegov predmestni dom. V intervjuju o filmu je povedal, da bi bil takoj pripravljen na snemanje še enega akcijskega filma. Med pogovorom za SlashFilm je razkril, da pripravlja projekt z Davidom Crossom, svojim soscenaristom in soustvarjalcem priljubljene HBO-jeve skeč-komedije iz devetdesetih let Mr. Show.