ženska Dobra karma

Napoved Andreje Novak do 5. 11.: pretreslo nas bo ...

koteska1 Svet24.si

Vran je najlepše darilo ob desetletju ozdravitve

rogljicek kranj Reporter.si

»Za bruhat« in »represija« je besnel ...

izmir, potres Svet24.si

VIDEO: Grčijo in Turčijo stresel močan potres

bojana-beović Necenzurirano

Dr. Beović, kje so hitri testi in po kakšni ceni?

aphopis, asteroid Odkrito.si

Zemlji grozeči asteroid pospešuje, to pa ni dobro

ljubezen-po-domače Njena.si

Janez Rebrnik v resnici pogumen osvajalec

Umrla je Mamma Rambo

kl, 22.09.2020 15:30:55

V 98. letu je umrla mama zvezdnikov Sylvestra in Franka Stalloneja, Jackie. Bila je prav tako slavna in znana po svojem vse prej kot navadnem življenju.

Delite na:
Umrla je Mamma Rambo
Jackie Stallone splet

Novico je na instagramu objavil njen sin Frank, brat bolj znanega Sylvestra Stalloneja.

"Danes zjutraj smo moji bratje in jaz izgubili mamo Jackie Stallone," je sporočil 70-letni dobitnik Grammyja.

"Bilo je težko ne imeti je rad, bila je zelo ekscentrična in vpadljiva," je zapisal in pri tem dodal precej občudovanja vrednih podrobnosti iz njenega življenja.

"Svoje mame nikoli več ne bom mogel poklicati ali poslušati, kako vpije name, zakaj se ne poročim. Vendar smo njo in njeno željo po življenju vsi ljubili. Vedno te bom pogrešal, mami," je zapisal Frank v čustvenem zapisu.

Pri 15-ih je Jackie pobegnila od doma in nekaj časa delala kot akrobatka na trapezu v cirkusu. Telovadbo in telesne veščine je imela rada celo življenje in bila je prva ženska, ki je imela svojo lastno dnevno oddajo o telovadbi in dvigovanju uteži na televiziji. Kasneje je odprla svoj lasten fitnes samo za ženske, ki ga je poimenovala Barbella's.

V 80-ih letih je bila ena ključnih oseb pri nastanku šova "G.L.O.W.- The Gorgeous Girls of Wrestling" (kar bi lahko prevedli kot "Sijaj - čudovita dekleta rokoborbe"), ki so ga prirejali v Las Vegasu v 80-ih, v njem pa so se v ringu med sabo borile ženske. O tem šovu je Netflix posnel tudi film.

Njena največja strast pa je bila astrologija. O njej je napisala nekaj knjig in je bila zaslužna tudi za to, da so astrologijo v predmetnik uvrstile tudi nekatere srednje šole in celo univerze. Kot astrologinja naj bi po lastnih besedah svetovala kraljem, premierjem, ministrom, zvezdnikom, poklicnim kockarjem, generalom, gangsterjem, policistom in duhovnikom.

Pred 15-imi leti je nastopila tudi v resničnostnem šovu Big Brother slavnih, kjer je bila sostanovalka Brigite Nielsen, nekdanje žene svojega sina Sylvestra, s katero se nista srečali vse od njune ločitve leta 1987. V šov je prišla kot "skrivni gost" in takrat je Brigite Nielsen od presenečenja "odpadla čeljust".

Vse do smrti je ostala zvesta tudi gibanju in vajam z dvigovanjem uteži, kar je pogosto objavljala na svojem instagram profilu.

Sama se je imenovala kot Mamma Rambo, Mamma Stallone in Mamma Rocky, po legendarnih vlogah, v katerih je nastopil njen slavni sin Sylvester.

Ekscentrična znana osebnost, kot je bila, je imela na instagramu 26.000 sledilcev in je bila znana po svojem "ultra hollywoodskem" življenju in nadvse mladostnem vedenju.

"98 let mlada" je zapisala ob eni od fotografij, ki jih je objavila na instagramu lani decembra.

Poročena je bila trikrat, dvakrat se je ločila, zadnji mož pa jo je preživel. Imela je štiri otroke, poleg Sylvestra in Franka še sina Tommya in hčerko Toni Ann, ki je umrla pri 48-ih letih.