Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Ugodno oddam sina: Bodo vendarle zadoneli poročni zvonovi?

A. M., 23.02.2021 09:15:00

Ta teden bo po številnih peripetijah vendarle jasno, ali bodo mame in oče dobili snahe, ki so si jih želeli? Znan pregovor pravi, da upanje umre zadnje ...

Delite na:
Ugodno oddam sina: Bodo vendarle zadoneli poročni zvonovi?
Josip Kotlar čaka na svojo izbranko. POP TV

Veliki finale oddaje Ugodno oddam sina je tik pred vrati, a odločitev, kateremu dekletu bodo nadeli prstan na roko – če sploh – za kandidate ni prav nič enostavna.

V petkovem finišu bomo tako videli, kdo izmed kandidatov – Josip Kotlar (27), Ivan Vukelić (33), Bruno Filipović (24) in Matej Mlađenović (29) – bo svoji izbranki iskreno povedal, kaj čuti do nje, kdo bo z odločitvijo čakal do zadnjega in kdo je odločitev že sprejel in se zato v finale podal brez treme. Vsi tisti, ki ste v oddaji spremljali napeto, veselo in občasno tudi žalostno ljubezensko dogajanje, lahko že slutite, kakšne odločitve bodo padle s strani samskih kandidatov.

Josip izbira med Natali in Patricio, Ivan med Mirno ter Petro, Bruno se odloča med Martino in Julijo, Matej pa med Karlo in Ivano Isabello.

Po vseh peripetijah, ki so se zgodile skozi 22 oddaj bo, kot smo izvedeli, Ivan na koncu poskrbel za nekaj začudenja. Josip, ki je končno odločitev prepustil svoji izbranki, jo bo nestrpno čakal pred oltarjem. Kako se bo odločil Bruno, ki izbira med Martino in Julijo? In kako se bo ljubezenska pustolovščina razpletla za Mateja? Veliko vprašanj, ki pa bodo dobili odgovore že ta teden ...

Ugodno oddam sina
Kandidati 2. sezone: Ivan, Josip, Bruno in Matej.
POP TV