nina susnjara Dobra karma

Znana Slovenka o snubcih: 'Strah me je, da se mi ...

mina miha1 Svet24.si

Najmlajši čuk se bo oženil

sola solarji koronavirus bobo Reporter.si

Razkrivamo: kako vlada ignorira strokovnjake - ...

1 vodilna ZoriJakolin_osebni arhiv Svet24.si

Kako je Zori Jakulin potegnila hčerko iz ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

EMA 2021 - Lea Sirk - foto - Adrian Pregelj Njena.si

Drzna Sirkova presenetila z dekoltejem

mojca-mavec Odkrito.si

Mojca Mavec: Dneve preživljam ob radiču s ...

Ugodno oddam sina: Bodo vendarle zadoneli poročni zvonovi?

A. M., 23.02.2021 09:15:00

Ta teden bo po številnih peripetijah vendarle jasno, ali bodo mame in oče dobili snahe, ki so si jih želeli? Znan pregovor pravi, da upanje umre zadnje ...

Delite na:
Ugodno oddam sina: Bodo vendarle zadoneli poročni zvonovi?
Josip Kotlar čaka na svojo izbranko. POP TV

Veliki finale oddaje Ugodno oddam sina je tik pred vrati, a odločitev, kateremu dekletu bodo nadeli prstan na roko – če sploh – za kandidate ni prav nič enostavna.

V petkovem finišu bomo tako videli, kdo izmed kandidatov – Josip Kotlar (27), Ivan Vukelić (33), Bruno Filipović (24) in Matej Mlađenović (29) – bo svoji izbranki iskreno povedal, kaj čuti do nje, kdo bo z odločitvijo čakal do zadnjega in kdo je odločitev že sprejel in se zato v finale podal brez treme. Vsi tisti, ki ste v oddaji spremljali napeto, veselo in občasno tudi žalostno ljubezensko dogajanje, lahko že slutite, kakšne odločitve bodo padle s strani samskih kandidatov.

Josip izbira med Natali in Patricio, Ivan med Mirno ter Petro, Bruno se odloča med Martino in Julijo, Matej pa med Karlo in Ivano Isabello.

Po vseh peripetijah, ki so se zgodile skozi 22 oddaj bo, kot smo izvedeli, Ivan na koncu poskrbel za nekaj začudenja. Josip, ki je končno odločitev prepustil svoji izbranki, jo bo nestrpno čakal pred oltarjem. Kako se bo odločil Bruno, ki izbira med Martino in Julijo? In kako se bo ljubezenska pustolovščina razpletla za Mateja? Veliko vprašanj, ki pa bodo dobili odgovore že ta teden ...

Ugodno oddam sina
Kandidati 2. sezone: Ivan, Josip, Bruno in Matej.
POP TV