ceferin_bobo_10.12.16 Dobra karma

Aleksandru Čeferinu se obeta dve leti trajajoča ...

siler1 Svet24.si

Nina nekega jutra ni mogla več vstati iz ...

anton prijatelj Reporter.si

Izginotje župnika Prijatelja: pregnali naj bi ga ...

Marjan Šarec Svet24.si

Šarec o Janu Boklevu in »izgubljenih sinovih ...

beović Necenzurirano

Čas je, da Krek in Beovićeva odstopita #kolumna

neisha Odkrito.si

Igriva, lahkotna, sveža!

Lara Goršek Kos Njena.si

Sanjski moški: Laro ogled oddaje šokiral

Uganete, kdo je tokrat skrit pod masko?

A. M., 26.02.2021 16:30:36

V tokratni oddaji bosta zvezdniški ekipi znova ugibali, kateri znani Slovenci se skrivajo pod nenavadnimi in zabavnimi maskami.

Delite na:
Uganete, kdo je tokrat skrit pod masko?
Še en velik zalogaj ... Planet TV

V šov nas bo z novim imitatorskim nastopom znova popeljal voditelj Klemen Slakonja, na odru pa bomo spoznali štiri povsem nove maske: skrivnostno nuno, veliko kosmato pošast, črnega vrana in morskega konjička.

Le kateri znani obrazi se skrivajo pod njimi? Zvezdniškima ekipama bodo pri ugibanju poleg pevskih nastopov pomagali tudi drugi namigi in na koncu oddaje bomo razkrili eno masko.

Vsaka maska bo zapela pesem, ki bo ustrezala njenemu liku. Da bi ju ekipi lažje prepoznali, bodo zvezde pod maskami predstavile tudi eno svojih sposobnosti ali značilnost, po kateri so prepoznavne v Sloveniji.

Neodkrita koruza in panda.

Spomnimo. Do sedaj sta ekipi odkrili že šest mask. V prvi oddaji so nastopile čebela (Sanja Grohar), šopek rož (Raiven) in šahovska figura kralja (Jernej Tozon). V drugi oddaji pa se je pod masko laboda skrivala Alya, Matjaž Javšnik je nastopil v vlogi babuške, voditeljica Valentina Plaskan pa je bila slika.