Saša Lendero in Miha Hercog Dobra karma

Razkrito: Saša Lendero pred poroko, hči pa že ...

Zachery Ty Bryan Svet24.si

Nekdanji otroški zvezdnik priznal krivdo: zaradi ...

joze damijan Reporter.si

"Kanibal" Jože P. Damijan: osramotil se je z ...

sds, janez janša, Svet24.si

Član SDS ustanovil Nacionalno tiskovno agencijo, ...

20200908-01023491 Necenzurirano

Nad Kurza zaradi igralničarja, ki v Sloveniji ...

P2 Odkrito.si

Vsi rekordi marsovskega roverja in padalo s ...

kdo-si-ti?-zvezde-pod-masko Njena.si

Se bo Sanja Grohar vrnila na slovenske odre?

Saša Lendero: Ne, nisva skregana

A. M., 22.02.2021 07:55:14

Ker nekateri gledalci kritično gledajo na njuni različni vlogi v novem šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko, je priljubljena pevka pojasnila celotno situacijo. Tudi o tem, kako se razume s srčnim izbrancem.

Delite na:
Saša Lendero: Ne, nisva skregana
Nasmejana Saša in njen Mihec. Facebook

Čeprav se pod slovensko komično dramo Traktor, ljubezen in rock'n'roll podpisuje Branko Đurić, je zgodba še kako ljuba Saši Lendero in njenemu izbrancu Mihi Hercogu. Prikupna glasbenica je namreč na facebooku delila zanimivo fotografijo, ki spominja na omenjeni film. Saška je tokrat vse skupaj navezala na trdno ljubezen do Mihca, pa čeprav sta se znašla v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko vsak na svojem bregu. A tako je le v šovu, zasebno je ljubezen tako močna, da ji prav nič ne pride do živega, življenje je pa tako in tako en velik rock'n'roll.

Nista skregana

A ker nekateri kljub temu nekoliko kritično gledajo na njuni vlogi v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko, je prikupna pevka še dodano obrazložila situacijo, ki jo gledamo v oddajo. "Gledalcem se zdi čudno, da sva v nasprotnih ekipah. Sprašujejo se, kako bosta takšna tekmovalnost in "špikanje" vplivala na najin odnos. Vendar lahko vse potolažim - odlično se zabavava, rada se pohecava na svoj način in takšnih zafrkavanj si nikoli ne zameriva. Tako, da brez skrbi!" je pojasnila Saša Lendero, ki je tako pomirila zaskrbljene gledalce, ki nekateri celo mislijo, da sta skregana. In prav nič skregana nam/vam bosta ob petkih in ob nedeljah zvečer pomahala iz priljubljenega šova Kdo si ti? Zvezde pod masko ...

kdo-si-ti?-zvezde-pod-masko
Vsi skupaj se odlično razumejo.
Planet TV