pika nogavička Svet24.si

Kako je nastala slavna Pika Nogavička?

siler1 Svet24.si

Nina nekega jutra ni mogla več vstati iz ...

anton prijatelj Reporter.si

Izginotje župnika Prijatelja: pregnali naj bi ga ...

Marjan Šarec Svet24.si

Šarec o Janu Boklevu in »izgubljenih sinovih ...

beović Necenzurirano

Čas je, da Krek in Beovićeva odstopita #kolumna

iggy-jelen, cepljenje Odkrito.si

Iggy se je odločil, da mu njegove ljubezni ne ...

Lara Goršek Kos Njena.si

Sanjski moški: Laro ogled oddaje šokiral

To je pevec, zaradi katerega je zardevala pokojna princesa

Katja Amžur, 01.05.2021 09:30:00

Nekdanji fotograf Bele hiše se spomni, da so princesi rdela lička in da je med njo in pevcem zavladala posebna kemija.

Delite na:
To je pevec, zaradi katerega je zardevala pokojna princesa
Princesa Diana in Neil Diamond Pinterest/dailymail.co.uk

Pokojna princesa Diana se je v svojem kratkem življenju srečala s številnimi znanimi imeni, vsi po vrsti pa so bili po srečanju s princeso ljudskih src očarani. Nekdanji fotograf Bele hiše Pete Souza, ki je za Belo hišo delal tudi v času vladavine Ronalda Regana, se je v nedavnem intervjuju spomnil obiska princese Diane in princa Charlesa, ki sta leta 1985 obiskala ZDA.


V čast njunega obiska so v predsedniški palači organizirali svečani gala večer, kamor so bili povabljeni gostje iz Velike Britanije in tudi številni hollywoodski zvezdniki in svetovno znani glasbeniki.

Profimedia Neil Diamond.jpg
Neil Diamond
Profimedia

Ta večer je princesa Diana večino časa preživela na plesnem parketu, zavrtela se je z igralci Johnom Travolto, Clintom Eastwoodom in Tomom Selleckom, plesala pa je tudi z legendarnim glasbenikom Neilom Diamondom, ki jo je tako zelo prevzel, da je zaradi njega ves večer zardevala.


“Še danes se jasno spomnim, kako zardela so bila lička princese Diane, ko je plesala z Neilom. Že na starih fotografijah je jasno, kako so bila njuna lička rdeča, kasneje pa je vsem postalo jasno, da je med njima posebna kemija,” je razkril nekdanji fotograf v Beli hiši.

Profimedia Princesa Diana Clint Eastwood.jpg
Princesa Diana in Clint Eastwood
Profimedia


“Ne morem se več dobro spomniti, ker je od tega že zelo dolgo, a zdi se mi, da je med plesom z njo prepeval svojo pesem You Don't Bring Me Flowers,” je še dodal.

Ta večer se je princesa Diana zavrtela z mnogimi, ne pa tudi s svojim možem princem Charlesom, ki velja za bolj lesenega plesalca, ki le redko stopi na plesni parket. Princesa Diana njegovih lesenih nog verjetno ni kaj dosti pogrešala, saj je imela v Beli hiši na voljo vso hollywoodsko smetano in vsi so komaj čakali, da so lahko po parketu zavrteli britansko princeso, ki je veljala za zelo dobro plesalko.

Profimedia Princesa Diana John Travolta.jpg
Princesa Diana in John Travolta.
Profimedia

Plesa z Diano se je nedavno spomnil tudi gibčni John Travolta, ki ni skrival, da je bil nad princeso naravnost navdušen in je komaj čakal, da je prišel na vrsto. John velja za izvrstnega plesalca, ki je svoj talent pokazal tudi v filmu Briljantina, princesa pa ga je navdušila tako s plesnim znanjem, kakor tudi s svojo prijaznostjo in toplino.