Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

To je pevec, zaradi katerega je zardevala pokojna princesa

Katja Amžur, 01.05.2021 09:30:00

Nekdanji fotograf Bele hiše se spomni, da so princesi rdela lička in da je med njo in pevcem zavladala posebna kemija.

Delite na:
To je pevec, zaradi katerega je zardevala pokojna princesa
Princesa Diana in Neil Diamond Pinterest/dailymail.co.uk

Pokojna princesa Diana se je v svojem kratkem življenju srečala s številnimi znanimi imeni, vsi po vrsti pa so bili po srečanju s princeso ljudskih src očarani. Nekdanji fotograf Bele hiše Pete Souza, ki je za Belo hišo delal tudi v času vladavine Ronalda Regana, se je v nedavnem intervjuju spomnil obiska princese Diane in princa Charlesa, ki sta leta 1985 obiskala ZDA.


V čast njunega obiska so v predsedniški palači organizirali svečani gala večer, kamor so bili povabljeni gostje iz Velike Britanije in tudi številni hollywoodski zvezdniki in svetovno znani glasbeniki.

Profimedia Neil Diamond.jpg
Neil Diamond
Profimedia

Ta večer je princesa Diana večino časa preživela na plesnem parketu, zavrtela se je z igralci Johnom Travolto, Clintom Eastwoodom in Tomom Selleckom, plesala pa je tudi z legendarnim glasbenikom Neilom Diamondom, ki jo je tako zelo prevzel, da je zaradi njega ves večer zardevala.


“Še danes se jasno spomnim, kako zardela so bila lička princese Diane, ko je plesala z Neilom. Že na starih fotografijah je jasno, kako so bila njuna lička rdeča, kasneje pa je vsem postalo jasno, da je med njima posebna kemija,” je razkril nekdanji fotograf v Beli hiši.

Profimedia Princesa Diana Clint Eastwood.jpg
Princesa Diana in Clint Eastwood
Profimedia


“Ne morem se več dobro spomniti, ker je od tega že zelo dolgo, a zdi se mi, da je med plesom z njo prepeval svojo pesem You Don't Bring Me Flowers,” je še dodal.

Ta večer se je princesa Diana zavrtela z mnogimi, ne pa tudi s svojim možem princem Charlesom, ki velja za bolj lesenega plesalca, ki le redko stopi na plesni parket. Princesa Diana njegovih lesenih nog verjetno ni kaj dosti pogrešala, saj je imela v Beli hiši na voljo vso hollywoodsko smetano in vsi so komaj čakali, da so lahko po parketu zavrteli britansko princeso, ki je veljala za zelo dobro plesalko.

Profimedia Princesa Diana John Travolta.jpg
Princesa Diana in John Travolta.
Profimedia

Plesa z Diano se je nedavno spomnil tudi gibčni John Travolta, ki ni skrival, da je bil nad princeso naravnost navdušen in je komaj čakal, da je prišel na vrsto. John velja za izvrstnega plesalca, ki je svoj talent pokazal tudi v filmu Briljantina, princesa pa ga je navdušila tako s plesnim znanjem, kakor tudi s svojo prijaznostjo in toplino.