korez (1) Svet24.si

Prebolela covid in izgubila prste na rokah

nina1 Svet24.si

Zibelka je pripravljena, hiša v Zibiki se še ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

golob sarec pl bobo Reporter.si

Špilferderber Golob in trpeči Šarec: zakaj je ...

janez-lavre Necenzurirano

Političnim nasprotnikom odrekal ventilatorje, ...

Simona Weiss Njena.si

Simona Weiss bi postala babica

doncic Ekipa24.si

LUKAAAA! To se zgodi, ko na sceno stopi SLOVENEC! ...

TJAŠA IZ KMETIJE - tako MIŠIČASTA je

kl, 22.10.2021 06:45:21

Nihče seveda ne more reči, da Tjaša Vrečič nima zelo lepe postave, ki jo v Kmetiji tudi rada pokaže, da pa je tako nabildana, pa si nismo mislili

Delite na:
TJAŠA IZ KMETIJE - tako MIŠIČASTA je
Tjaša skrbi za svoje mišice Instagram/osebni profil

Tjaša je športnica po duši in telesu, kar je povedala tudi v uradni predstavitvi tekmovalcev. In nekoč je trenirala hokej na travi in bila celo najbolja športnica občine Moravske toplice, še ko je bila najstnica - leta 2013.

Zdaj, ko je snemanje Kmetije končano, se je lahko zopet posvetila športu. In če na Kmetiji (vsaj zaenkrat) ni videti, da bi pridobila kakšne mišice, je očitno, da je za njihovo izklesanost poskrbela sedaj. In to več kot dobro. Upamo samo lahko, da ne bo postala kot Schwarzenegger, ker to bi bilo pa malce preveč, kajne? Morda pa nabira moč za finale?

Sicer se Tjaša na Kmetiji, ki jo lahko gledamo na televiziji, kar uspešno drži in je trenutno ne ogroža nihče. Povsem varno se skupaj z Ginom počuti v klanu, ki ga vodita Aljaž in Lina, in prav nič ji ni treba krmariti med spletkami, ki se tam dogajajo. Sicer pa, tudi če bi bila izbrana kot dvobojevalka, vemo, kaj bi verjetno izbrala ...

dvoboj.jpg
Polona in Romana se bosta pomerili v dvoboju
VOYO

Sta pa žrtev spletk na nek način postali Polona in Romana, ki so ju kar malce nepričakovano člani družine poslali v Areno. Danes se bosta borili za ostanek na Kmetiji. Sicer tudi poraženka ne bo odšla direktno domov, pač pa v hišico v gozdu, kjer pa potekajo spet popolnoma druge spletke. Kako se bo razpletlo, ne povemo ... se pa zna v hišici v gozdu s prihodom nove članice vse temeljito spremeniti.