polna luna Dobra karma

Test ob polni luni vam prinaša rešitve za mnoge ...

meghan markle, princ harry Svet24.si

Harry in Meghan sta praktično reveža

mario fafangel Reporter.si

Strokovni svet NIJZ že 15. februarja predlagal ...

govedo, karim-allah, krave Svet24.si

FOTO: Ubili bodo 864 krav, ki že mesece plujejo ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

finale ženim sina Odkrito.si

Dramatičen razplet v oddaji Ugodno oddam sina

Kaya Solo M soseska Najstnica.si

Svet (ne)pozabljenih iger in zabave

Spoznajte seksi pranečaka britanske kraljice

kl, 18.01.2021 09:42:24

Dekleta, pozor! Samski je!

Delite na:
Spoznajte seksi pranečaka britanske kraljice
Arthur Chatto splet

Britanska družina Windsor je zelo številna in plodna in človek se včasih kar izgubi pri vsej tej razvejanosti njihovega družinskega drevesa. Seveda vsi poznamo kraljico in njeno najožjo številno družino (mimogrede, kraljica ima osem vnukov in zaenkrat prav toliko pravnukov, ker prihajajo novi), obstajajo pa tudi manj znani člani družine, ki niso tako zelo osvetljeni z žarometi bliskavk, a so vendar pritegnili pozornost javnosti. 

Čeprav je šele 26. v vrsti za kraljevi prestol, pa je 21-letni Arthur Chatto, kraljičin pranečak, v zadnjem času prav po kraljevsko "obravnavan" na družabnih omrežjih.

Vnuk kraljičine sestre, princese Margaret, je osebni trener v nekem fitnesu na Škotskem in je pozornost pritegnil s svojimi videi, na katerih razkazuje svoje izklesano mišičasto telo v polni akciji. Na instagramu namreč vodi treninge na daljavo, kajti tudi v nekaterih delih Veliki Britaniji so fitnesi zaradi pandemije zaprti.

Njegovi 50-minutni visoko intenzivni intervalni treningi (HITT) so postali pravi hit na britanskih družabnih omrežjih in zaradi njih se mnoge oboževalke in nekateri oboževalci potijo ne samo na en način. "Vprašanje dneva: Kako postaneš njegovo dekle," je napisala ena izmed sledilk v komentarju na njegovo objavo.

Mišičasti modrokrvnež medtem pravi, da se je usmeril na treninge moči in vzdržljivosti s poudarkom na vojaški disciplini. 

Mladi samec, ki ga včasih imenujejo tudi "naslednji princ Harry" sicer študira zemljepis na edinburški univerzi, je prvič pritegnil pozornost, ko je na poroki princa Harrya in Meghan Markle spremljal svojo mamo, lady Sarah Chatto.