testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Cene Prevc, Martin Golob Njena.si

Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene ...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Spet ustrelila mimo

M.K., 15.03.2023 11:30:09

Resničnostna zvezdnica se je znašla pod plazom kritik, ker je javno pohvalila svojega bivšega partnerja Tristana Thompsona in njegove starševske sposobnosti - čeprav naj bi se profesionalni športnik in rekreativni skakalec čez plot izogibal enoletnemu sinu, ki je plod enega njegovih “prestopkov”.

Delite na:
Spet ustrelila mimo
Khloe Kardashian, Tristan Thompson osebni arhiv

Ogorčenje je bilo posledica tega, da je 38-letna zvezdnica igralcu lige NBA zaželela vse najboljše za 32. rojstni dan in delila fotografije, na katerih je bil prvič viden obraz njunega novorojenega sina. V podpisu pa mu je podelila naziv »najboljši oče«.

Khloe in Tristan sta svojega najnovejšega člana, čigar imena še nista razkrila, spočela prek nadomestne matere, vendar sta se razšla, še preden se je rodil, potem ko je bilo razkrito, da je Tristan oče malega Thea, ki ga je spočel z drugo žensko, 31-letno Maralee Nichols. Tristan pa s tem otrokom bojda nima nobene vezi, kar je sprožilo zgražanje nad pohvalami Kardashianove. »Dober oče? Kaj pa mali Theo?« so se spraševali mnogi. Khloe je izklopila komentarje na Instagramu, vendar so se negativni odzivi še naprej širili po Twitterju.