strelec Dobra karma

Kaj obdobje Strelca prinaša vsakemu od 12 ...

Halle Berry Svet24.si

Je Halle Berry res slaba v postelji?

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Janše ne bodo pokopali ne Kučan ne Golobič ne ...

Janez Majcen Svet24.si

Kilogram krompirja že za cent, dva, tri ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

1.950.276.723,79 evra

rado mulej Njena.si

Rado Mulej v bolnišnici: 'To so moji bogovi'

diego-maradona, pogreb Odkrito.si

Jok, veselje in solzivec na pogrebu nogometnega ...

Šokantno! Žgala sta se v gozdu!

Teja Pelko, 19.10.2020 09:16:00

Danes je izšla nova revija ★★★ NOVA ★★★, v kateri razgaljamo slavne, če se ti ne sami. Ponujamo vam zgodbo iz naslovnice.

Delite na:
Šokantno! Žgala sta se v gozdu!
Mojca Kravina in Damjan Murko Simon Koležnik

Mariborčana, Mojca Kravina, ki izdeluje pekoče omake, širša javnost pa jo je spoznala kot udeleženko oddaje MasterChef Slovenija, ki jo je morala zaradi poškodbe žal predčasno zapustiti, ter naš najboljši samopromotor Damjan Murko, sta združila moči.

Tako je nastala krasna, neponovljiva celota, ki bo tokrat jemala dih na zdaj že njegovih tradicionalnih vročih koledarjih. Žgečkljive provokativne fotografije sta se Mojca in Damjan odločila posneti v gozdu, doživetje pa je slavček strnil z naslednjimi besedami: »V bolečini in hkrati užitku ob tem, ko je Pekočko drsel po moji koži, sem trpel, vse za dobre fotografije, ki bodo krasile moj novi vroči koledar za leto 2021. Občasno paše, da malo zažge,« je za Novo v smehu dejal Murko. In kako sta se sploh našla?

Damjan Murko 1
Mojca Kravina in Damjan Murko
Simon Koležnik

»Že nekaj časa sem razmišljala o tem, da bi k sodelovanju povabila Damjana Murka. Damjan je namreč velik gurman,« nam je zaupala Mojca, Damjan pa je dodal: »Glede na to, da je Mojca prejela nagrado za najboljši slovenski proizvod ter eno od najprestižnejših nagrad na Salonu Gourmet Selection Paris za najboljšo evropsko omako v sekciji omake in začimbe, sem zanjo seveda slišal.

Čiliji naj bi stereotipno pripadali moški populaciji, Mojca pa je prva in edina ženska, tako v Sloveniji kot v Evropi, ki izdeluje pekoče omake, ki so poleg vsega izjemno okusne in kakovostne. Združila sva se kot edinstvena na svojem področju, ki ga odlično opravljava. Marsikomu sva trn v peti, kar pa nama daje dodatno motivacijo, saj očitno nekaj delava zelo prav,« nam je za konec še dejal Damjan.

Ne pozabite! Nova revija ★★★ NOVA ★★★ vas že čaka pri prodajalcih časopisov in tudi na spletu.