Primož Forte in Tina Gunzek Dobra karma

Spoznajte življenjsko ljubezen Gušta iz Ene ...

neda ukraden Svet24.si

Neda Ukraden ne želi na skrivaj peti za le 30 ...

aleksandra pivec1 Reporter.si

Tajni načrt Aleksandre Pivec: ustanovila naj bi ...

potrč marko Svet24.si

Bodo Marka Potrča zaradi objav tožili celo v ...

DiTjlBYXkAEGfrn Necenzurirano

Orbanov ključni operativec zaprl račun v ...

Franko Bajc, Kaja Vidmar Njena.si

V javnost prišel vroč posnetek Franka Bajca in ...

Krešo, Na granici, Šverc komerc Njena.si

Momčilo Otašević razkril sinovo ime

"Še vedno lahko igram 25-letnico!"

kl, 19.11.2020 15:15:42

69-letna igralka je jezno reagirala, ko so producenti serije poiskali mlajšo igralko, ki naj bi upodobila njen lik v mlajših letih. Spregovorila pa je tudi o svoji obsmrtni izkušnji.

Delite na:
"Še vedno lahko igram 25-letnico!"
Jane Seymour julija letos instagram

Jane Seymour, ki se je mnogi spomnimo iz nadaljevanke Dr. Quinn in številnih filmov, je bila ogorčena, ko so producenti nadaljevanke "Sijaj in tema", v kateri igra kraljico Eleonoro Akvitansko, povedali, da so za mlajšo verzijo njenega lika poiskali mlado igralko.

"Najprej so mi povedali, da bom sama igrala moj lik pri 25, potem pa, še preden sem se na to pripravila, so našli drugo igralko, ne da bi mi sploh povedali," je bila jezna Jane

f332a40285b433122d8031cb1fff19c8.jpeg

"Tega res ne razumem," je rekla Jane, ki je skoraj trikrat starejša od predvidene vloge. "Saj lahko vidite na instagramu. Ne bi jim bilo potrebno delati nobenih popravkov na obrazu, ker je še čisto dober. Joan (Collins - op.p.) je stara 87 let in igra žensko, ki je umrla že pri 40-ih," se je pridušala.

V seriji namreč poleg nje igra tudi zvezdnica, ki jo pri nas poznamo predvsem po vlogi zlobne Alexis iz ameriške nadaljevanke Dinastija.

4bc993a8fc36a2a6b94fe5ed8101dca6.jpeg

Še vedno tehta toliko kot pri 17-ih

Jane je razkrila, da zahvaljujoč strogi disciplini še vedno tehta toliko, kot je tehtala pri 17-ih. Za razliko od mnogih njenih kolegic-vrstnic, pa si tudi nikoli ni dala operirati nosu ali ustnic, je še povedala.

Skrivnost njenega mladostnega videza, je razkrila, je v tem, da zaužije le en obrok dnevno, ta pa je sestavljen iz nemastne ribe in malega koščka piščanca in - zelo redko - tankega nemastnega zrezka. Za ubijanje lakote pa si kot prigrizek privošči surovo korenje ali stebelno zeleno.

e2255ba3ad4fa667d901e0a967be43b8.jpeg

Sicer nima nič proti lepotnim operacijam, pravi. "Mislim, da je čudovito, če meniš, da je to tisto, kar si želiš in očitno kar naprej opažam ljudi moje starosti, ki izgledajo kot Barbike."

Sama si je nekoč dala popraviti prsi in korigirala oči zaradi slabega vida, ostalega pa ne, ker je prepričana, da morajo igralke "imeti gibčen obraz".

f91e245eb7c08025d9d86e7bad63235b.jpeg

"Umrla sem, zapustila telo in prišla nazaj"

Povedala je še, da je njen strogi režim posledica "prebujenja", ki ga je doživela pred leti, ko je na snemanju doživela anafilaktični šok in je skoraj umrla.

Leta 1988 so ji namreč antibiotik vbrizgali v žilo namesto v mišico. "V resnici sem umrla in zapustila svoje telo, vendar so me oživili," trdi igralka. "Takrat sem se odločila, da moram priti nazaj, ker imam otroke, za katere moram skrbeti," je dodala in opisala svojo obsmrtno izkušnjo.

"Videla sem belo svetlobo in potem sem pogledala navzdol in zagledala telo, ki je bilo videti kot moje. Videla sem se že v filmih, tako da vem, kakšna sem videti," je rekla in nadaljevala: "Tam sem torej bila in neki moški je v španščini kričal: 'Pokličite rešilca!'. In zagledala sem svojo golo zadnjico in dve veliki injekciji in moški je še naprej kričal v telefon."

"Bilo je, kot bi lebdela v tisti sobi in lahko sem videla injekcije, napolnjene s krvjo. In potem se spomnim, da sem pogledala v tisto belo svetlobo."

"Spomnim se, da sem rekla, da si želim vrniti nazaj v svoje telo, ker imam otroke, ki morajo odrasti in da ne želim izgubljati časa, pač pa spremeniti stvari," se je Jane Seymour spominjala dogodka iz leta 1988, ki se je zgodil med snemanjem filma, v katerem je upodobila grško operno divo Mario Callas.