Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Saši Lendero in Mihu Hercogu uspel še en veliki met

A. M., 16.01.2021 16:05:14

Po več kot šestih letih sodelovanja z vodilno založbo na nemškem govornem območju, Schedler Music, sta Saša Lendero in Miha Hercog podaljšala pogodbo.

Delite na:
Saši Lendero in Mihu Hercogu uspel še en veliki met
Saša Lendero in Miha Hercog ustvarjata glasbo za največja nemška glasbena imena. Facebook

Glasbenica Saša Lendero in njen partner Miha Hercog sta se več let trudila, da bi jima uspel prodor na nemški, avstrijski in posledično tudi švicarski glasbeni trg, kjer bolj kot ne prevladujejo šlagerji, ki jih imajo prebivalci v tem delu Evrope izjemo radi. Pred sedmimi leti jima je to tudi uspelo, saj sta takrat podpisala pogodbo o sodelovanju z vodilno založbo Schedler Music.

S svojim marljivim delom ju je kaj hitro prepoznal tudi izjemno velik nemški trg, kjer sta se še hitreje (z znanimi nemškimi izvajalci) znašla na glasbenih lestvicah in zasedla izjemne uspehe, kakopak tudi prva mesta.

Pesmi ustvarjajo na daljavo

Čeprav je bila vmes jezikovna pregrada (Saša in Miha ne govorita nemško), so glasbeni mojstri in producenti vedno našli skupen jezik, vse skupaj pa so bolj kot ne ustvarjali na daljavo, preko svetovnega spleta. Enako je bilo v času epidemije, kjer je nastalo, kot pravijo v založbi, kar nekaj novih uspešnic, ki bodo z zvezdniki kaj kmalu zagledale luč sveta.

Iz založbe Schedler Music so tako sporočili, da se na osnovi dosedajih uspehov veselijo podaljašnja pogodbe o sodelovanju, Saša in Miha pa sta v tem času pokazala, da se iskren pristop in marljivo delo še kako obrestuje. Bravo, Saša in Miha!

Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko

Za konec še spomnimo, da bosta Saša in Miha kaj kmalu nastopila v novem šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki prihaja na Planet TV. Kdo se skriva pod masko, bosta skupaj z gledalci ugibali dve nič manj zvezdniški ekipi, ki ju sestavljajo Saša Lendero, Miha Hercog, Milan Gačanovič – Gacho, Jasna Kuljaj, Mimi Inhof in Zvezdana Mlakar. Zvezdniška ekipa, ki bo pravilno uganila največ zamaskiranih nastopajočih, bo osvojila denarno nagrado in jo namenila v dobrodelne namene po lastni izbiri.