Amanda Abbington, Martin Freeman Svet24.si

Zvezdnica z možem otrokoma zadala nepopravljivo ...

princ-charles, camilla-parker-bowles Svet24.si

FOTO: Princ Charles in Camilla ganjena do solz

anica miha bidar policija1 Reporter.si

Incident pred parlamentom: "Napiši mi kazen, boli...

protest, dijaki, sojenje, maribor Svet24.si

FOTO: Dijaknija na sodišče, Mariborčani na ulico

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Objavljamo dokument o razdelitvi BiH, ki ga išče...

Ana Soklič Odkrito.si

Za Ano Soklič bo usodna številka 2

polkaholiki Odkrito.si

Polkaholiki v mediteranskem melosu

Kaj za vraga je 'fasala' Saša Lendero?

A. M., 02.03.2021 17:30:33

Ob nenadnem in nepričakovanem poslabšanju zdravstvenega stanja v zadnjem letu skoraj vsi najprej pomislimo, da smo se okužili z virusom covid-19.

Delite na:
Kaj za vraga je 'fasala' Saša Lendero?
Saša Lendero se te dni, sodeč po objavi, ne počuti najbolje. Osebni arhiv

Nič drugače ni bilo pri priljubljeni glasbeni Saši Lendero, ki jo lahko ob petkih in nedeljah zvečer gledamo v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki so ga sicer že nekaj časa nazaj posneli v Budimpešti. Takrat je vse skupaj potekalo ob strogih zdravstvenih in varnostnih ukrepih, kar je potrdila tudi njena kolegica v oddaji Jasna Kuljaj, ki se je zaradi oddaje morala večkrat testirati. Enako pa velja za ostale člane, tako da so vse skrbi glede tega, da bi se kdo okužil v šovu, odveč.

"... ne vem, kako sta kej druzga fasali, ker baje ni druge viroze, razen korone!"

Je bilo pa zato nekaj več skrbi ravno danes, ko se Saša Lendero in njena hčerkica Aria nista počutili najbolji. Zato se je kar cela družina odpravila v Ljubljano, na testiranje covid-19, kjer je bilo na srečo vse ok. "Moji bejbi sta uradno negativni, čeprav se počutita dvojno pozitivni. Sicer ne vem, kako sta kej druzga fasali, ker baje ni druge viroze, razen korone! Jst pa, k pušeljc. Ziher zarad cvajčka," je na facebooku zapisal njen izbranec Miha Hercog, ki ga lahko prav tako spremljamo v zvezdniški ekipi v oddaji Kdo si ti? Zvezde po masko.

Glede na to, da drugih viroz trenutno skoraj da ni, vsaj tako lahko preberemo iz medijev, bi lahko bila kakšna spomladanska utrujenost ali pa le slabše počutje ... Kakor koli, Saša, drži se in pazi nase! Verjamemo, da boš s svojo dobro voljo in nasmehom v očeh kaj hitro premagala tudi to tegobo.

Saša Lendero in Miha Hercog
Kmalu se bosta oba znova in brezskrbno smejala.
dk