mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Salome noče zakopati bojne sekire

kl, 30.10.2020 13:35:35

Salome se je pred letom skregala z dolgoletno transspolno prijateljico iz Hrvaške in medtem ko si prijateljica želi pomiritve, Salome na to še ni pripravljena.

Delite na:
Salome noče zakopati bojne sekire
Romana Taylor, Salome splet

Romana Taylor, 52-letna transspolna modna oblikovalka, pevka in igralka iz Zagreba, je bila s Salome prijateljica dolga tri desetletja, še odkar sta skupaj nastopali v ljubljanskem klubu K4.

Potem pa sta se pred kakšnim letom dni skregali po telefonu, ko je Salome komentirala, da bi si Romana morala popraviti nos, češ da bi tako izgledala manj moško. Romana je takrat rekla, da za operacijo nima sredstev in da je Salome lahko, ker je vse operacije naredila brezplačno. Salome pa je njen nos komentirala tudi na Romaninem FB profilu. In to je sodu izbilo dno. Romana je zablokirala Salome in prekinila vse stike. Sedaj pa ji je žal, je povedala za hrvaški portal 24sata.hr.

Vmes si je 'uredila' nos in se spet javila Salome na družabnih omrežjih. "Poslala sem ji sporočilo: 'Spomni se, kaj si mi govorila, in poglej, kako sem videti zdaj'. Sicer ne vem, če je to njen profil, ker jih je milijon, ampak odgovora nisem dobila," je za portal povedala Romana.

Dodala je, da ji je žal, ker je izgubila stike s Salome, ker je v afektu zbrisala tudi njeno telefonsko številko, čeprav sta se pred konfliktom slišali skoraj vsak teden.

"Bila je posebna. Zelo sem jo imela rada, čeprav me je prizadela. Žal mi je, da ne govoriva več. Salome je zares ok," je za hrvaški portal povedala Romana.

Novinarka portala je poklicala tudi Salome, vendar je bila ta kratka: "Kdo je to? Ne bi komentirala, saj vam je vse jasno," je rekla in tako bojno sekiro pustila odkopano, poroča portal.