Svet24.si

Preverite, kako narediti popolno lepotno ...

meghan markle, princ harry Svet24.si

Harry in Meghan sta praktično reveža

mario fafangel Reporter.si

Strokovni svet NIJZ že 15. februarja predlagal ...

govedo, karim-allah, krave Svet24.si

FOTO: Ubili bodo 864 krav, ki že mesece plujejo ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

Meghan Markle Odkrito.si

Meghan Markle obrača nov list v življenju

Challe Salle Njena.si

Challe Salle potrdil rojstvo deklice

Rusko Richie za rojstni dan presenetil Wernerja

A. M., 16.01.2021 08:35:21

Priljubljeni Werner, ki je v sredo obrnil nov list življenja, si niti v sanjah ni predstavljal, kako ga bo presenetil prijatelj in glasbenik Rusko Richie.

Delite na:
Rusko Richie za rojstni dan presenetil Wernerja
Werner in Rusko Richie bosta čez nekaj dni pesenetila z novo glasbeno zgodbo. Nejc Štajnrajh

V reviji Nova smo se konec lanskega septembra pogovarjali s priljubljenima glasbenikoma, ki sta nam zaupala, da pripravljata novo glasbeno zgodbo, ki bo nekaj posebnega.

Rusko Ruchie je takrat dejal, da je pesem sicer ustvaril že pred časom, vendaj je morala ta poiskati svojo pot in pravega pevca, ki bo dal pravi pečat zgodbi. Beseda je dala besedo, Rusko je poklical Wernerja, ki ji je bil v hipu za ... "Sicer pa bo to malce drugačen Werner, nisem še snemal komada v takšni bolj rockerski izvedbi, v stilu tistega dobrega starega jugo rocka," je takrat odgovoril Werner, ki je navdušen nad sodelovanjem.

werner, rusko-richie
Rusko Richie je na Wernerjev rojstni dan predstavil delček pesmi.
Nejc Štajnrajh

Vmes je preteklo nekaj tednov, glasbenika sta s Perico posnela še videzgodbo, ki bo tako zaokrožila pesem Druže moj. In da bo presenečenje še večje, je Rusko Richie v sredo, 13. januarja, ko je Werner obrnil nov list življenja, prijatelju poslal posebno sporočilo: "Dragi prijatelji! Končno lahko razkrijeva delček spota in komada. Danes ima Werner Werner Brozovic rojstni dan, zato mu bo to presenečenje popestrilo večer. Srčno upava da vam bo všeč."

Tudi mi že komaj čakamo, da vidimo, kaj novega sta nam zakuhala prekaljena glasbena mačka, ki ju je združila ena in velika ljubezen, glasba!