Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Ricky Martin toži nečaka za 20 milijonov dolarjev

u.k., 29.09.2022 09:20:30

Ricky trdi, da mu je nečak namerno poskušal uničiti ugled.

Delite na:
Ricky Martin toži nečaka za 20 milijonov dolarjev
Nečak je tožbo proti pevcu umaknil, sedaj pa Ricky toži njega. Profimedia

Ricky Martin je sprožil 20 milijonov dolarjev vredno tožbo proti nečaku, ki je proti njemu podal vrsto šokantnih obtožb. Julija je pevčev nečak Dennis Yadiel Sanchez zaprosil za prepoved približevanja, ki mu je bila odobrena, potem ko je strica obtožil nasilja v družini. Dennis je trdil, da je bil sedem mesecev v spolnem razmerju z Rickom, vendar je pevec postal agresiven, ko je poskušal prekiniti razmerje.

RICKY MARTIN2.jpg
Ricky je sicer poročen z Jwanom Yosefom, švedskim slikarjem.
Profimedia

Dennis - ki je sin Rickyjeve polsestre - je dejal, da se je upravičeno "bal za lastno varnost". Na koncu pa je nečak umaknil obtožbe. "Tožnik je sodišču potrdil, da se je za umik zadeve odločil sam, brez kakršnih koli zunanjih vplivov ali pritiskov, prav tako je potrdil, da je zadovoljen s svojim pravnim zastopanjem v zadevi," so zapisali v izjavi Rickyjevi odvetniki. "Zahteva je prišla s strani tožnika, ki je prosil za umik zadeve," so nadaljevali odvetniki. "Nikoli ni šlo za nič drugega kot za lažne obtožbe težavnega posameznika, ki jih ni utemeljeval z ničemer."

Sodni dokumenti razkrivajo, da pevec trdi, da ga je Dennis "preganjal, oblegal, nadlegoval, zasledoval in izsiljeval". Trdi, da ga je nečak nadlegoval prek spleta in mu pošiljal več sporočil na dan. Dennis naj bi na družbenih omrežjih delil tudi Rickyjevo zasebno telefonsko številko in ustvaril lažni račun za enega od pevčevih otrok. Ricky trdi, da je Dennis poskušal "umoriti njegov ugled in integriteto", če mu ne bi plačal.

Ricky Martin1.jpg
Rickyja sicer toži njegova nekdanja menedžerka Rebecca Drucker.
Profimedia

Postopek je še vedno v teku
To ni edina pravna bitka, s katero se trenutno sooča Ricky. Glasbenika toži tudi njegova nekdanja menedžerka Rebecca Drucker in sicer za 3 milijone dolarjev. Rebecca trdi, da je morala pustiti službo, ker je Ricky njeno delovno okolje napravil neznosno. Trdi, da ji nato ni želel plačati tistega, kar ji je po odhodu s položaja pripadalo.

Rebecca trdi, da je bila odgovorna za oživitev pevčeve kariere, saj mu je pomagala zagotoviti snemalne pogodbe in sponzorstva. Pravi tudi, da ga je pomagala rešiti pred "obtožbo, ki je povzročila konec kariere", čeprav ni jasno, na kaj se ta izjava nanaša.