kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Resničnostno zvezdo čaka PEKEL!

kš, 18.08.2022 12:46:21

Miljano Kulić, zvezdnico resničnostnega šova Zadruga, naj bi tožili kirurgi neke turške klinike. Škodila je njihovemu ugledu in sedaj zahtevajo 100.000 evrov odškodnine!

Delite na:
Resničnostno zvezdo čaka PEKEL!
Miljana Kulić YouTube

Zmanjšanje želodca v prestižni turški kliniki

Udeleženka resničnostnega šova Zadruga, je zaradi zapletov po zmanjšanju želodca v Turčiji še vedno v Kliničnem centru v Beogradu. Kar nekaj časa naj bi se zdravniki bojevali, da so jo ohranili pri življenju, a madež, ki so ga Kulićevi vrgli na turško bolnišnico, je res neizmeren … Za ta medicinski škandal je namreč izvedel že ves svet in to predstavlja zelo veliko škodo za omenjeno kliniko. “Pacienti so nam eden za drugim začeli odpovedovati operacije. Celo tisti, ki so jih načrtovali šele v letu 2023. Miljanina mama Marija naj bi ves čas javno blatila specialiste, ki so operirali njeno hčerko, ki je res bila na robu smrti, vendar ne zaradi zdravniške napake,” trdijo predstavniki klinike.

miljana-kulić
Miljana Kulić
YouTube

Oglasil se je glavni kirurg

“Ta družina nas je skoraj uničila. Seveda bo kmalu sledila tožba, saj to je dobesedno pekel za kliniko, ki je vrsto let veljala za vodilno v tem sektorju.” Turški odvetniki so sicer počakali, da si Miljana opomore, a sedaj so se odločili za tožbo. “Prvič ni upoštevala dogovora. Vse je dobila namreč zastonj in se sploh ni držala dogovorjenih zadev. Drugič - ni sploh upoštevala pravil, ki bi jih morala po operaciji: pila je, jedla in po nekaj dneh šla na letalo, kar je absolutno prepovedano. Potem jih je obrekovala in lagala, da so jo skoraj ubili. Torej klevete in laži, zadane duševne bolečine vsem, ki delajo v kliniki, izguba velike količine denarja, okrnjen ugled ...

miljana-kulić
Miljana Kulić
YouTube

Vse to, ko se prelije na papir, pride do več kot 100.000 evrov, za kolikor jo tudi mislijo tožiti. Če bo klinika s svojo tožbo uspela in če Marija in Miljana ne bosta zbrali odškodninskega zneska, ju čaka zapor. Miljano, ko si bo opomogla, Marijo pa takoj. “Pritiskali bomo, dokler ne bo izplačan zadnji cent, ker so nam okrnili ime, ki smo ga gradili desetletja,” je povedal še predstavnik turške klinike.

Miljano smo spremljali v Zadrugi, kjer je poskrbela tudi za učne ure geografije ...