stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Resničnostna zvezdnica v kritičnem stanju

k.š., 01.08.2022 22:06:00

Simpatična in okroglolična starleta Miljana Kulić, ki je znana predvsem po tem, da je sodelovala v najbolj razvpitih resničnostnih šovih, je v zelo težki situaciji.

Delite na:
Resničnostna zvezdnica v kritičnem stanju
Miljana Kulić Instragram

Pred nekaj tedni se je namreč odpravila v Turčijo, na operacijo zmanjšanja želodca. Sprva je bilo videti, da je vse v redu, vendar kaj kmalu se se pojavila prve komplikacije. Miljana se je le po nekaj dneh bivanja v turški kliniki odločila, da se vrne nazaj v Srbijo, kar pa nikakor ne bi smela narediti. Zdravniki namreč priporočajo, da se vsaj 6 tednov po operaciji ne leti.

miljana-kulić
Miljana Kulić
Instragram

Končala na intenzivni negi

Ko je prispela domov, se je po nekaj urah začel pravi pekel. Postalo ji je zelo slabo in takoj so jo odpeljali na urgenco v klinični center Niš. Tam so ji takoj morali odstraniti vranico, po nekaterih podatkih naj bi starleta izgubila 2,5 litra krvi. Zdravniki so se celo noč borili, da so jo ohranili pri življenju. Naposled so jo dali v umetno komo, saj so bile bolečine prehude. V vsem vmesnem času pa se je pojavilo še kup drugih, dodatnih težav – od strjevanja krvi naprej.

miljana-kulić
Miljana Kulić
Instragram

Ni več v umetni komi

Po nekaj dneh so jo zbudili, vendar je vedno pod vplivom zelo močnih pomirjeval, saj se ji je tudi psihično stanje izjemno poslabšalo. Njena mama Marija je vedno ob njej in poudarja, da bo naredila vse, da si hčerka opomore. Na vprašanje ali bodo tožili turško kliniko, je odgovorila tako: »O tem sploh ne razmišljam, želim si le, da bi bilo z mojo deklico vse v redu. Tožbe in iskanje odgovornosti sploh ni pomembno sedaj. Pomembno je le njeno življenje.«

8d45e7730a0c66304b08044c797fd2c5.jpeg