veter, streha, kranj Svet24.si

VIDEO: Pretresljivi posnetki iz Kranja, z bloka je...

mislav bago1 Svet24.si

Umrl je znani novinar in voditelj, star je bil ...

Screenshot 2021-11-14 at 18.32.43 Necenzurirano

Zadnji dnevi Tomaža Kokota na vrhu Pošte ...

jadranka rebernik bobo Reporter.si

Totalna vojna na TVS: novinarji se puntajo ...

goran dragic Ekipa24.si

Kaj je z Goranom Dragićem? Zakaj je igral le pet ...

Rad kolesari, teče in plava .. Odkrito.si

VIDEO: David Urankar - TO je zanj ključno!

doncic Ekipa24.si

Vas zanima, v čem se te dni po Ljubljani prevaža...

Resničnostna zvezdnica v kritičnem stanju

k.š., 01.08.2022 22:06:00

Simpatična in okroglolična starleta Miljana Kulić, ki je znana predvsem po tem, da je sodelovala v najbolj razvpitih resničnostnih šovih, je v zelo težki situaciji.

Delite na:
Resničnostna zvezdnica v kritičnem stanju
Miljana Kulić Instragram

Pred nekaj tedni se je namreč odpravila v Turčijo, na operacijo zmanjšanja želodca. Sprva je bilo videti, da je vse v redu, vendar kaj kmalu se se pojavila prve komplikacije. Miljana se je le po nekaj dneh bivanja v turški kliniki odločila, da se vrne nazaj v Srbijo, kar pa nikakor ne bi smela narediti. Zdravniki namreč priporočajo, da se vsaj 6 tednov po operaciji ne leti.

miljana-kulić
Miljana Kulić
Instragram

Končala na intenzivni negi

Ko je prispela domov, se je po nekaj urah začel pravi pekel. Postalo ji je zelo slabo in takoj so jo odpeljali na urgenco v klinični center Niš. Tam so ji takoj morali odstraniti vranico, po nekaterih podatkih naj bi starleta izgubila 2,5 litra krvi. Zdravniki so se celo noč borili, da so jo ohranili pri življenju. Naposled so jo dali v umetno komo, saj so bile bolečine prehude. V vsem vmesnem času pa se je pojavilo še kup drugih, dodatnih težav – od strjevanja krvi naprej.

miljana-kulić
Miljana Kulić
Instragram

Ni več v umetni komi

Po nekaj dneh so jo zbudili, vendar je vedno pod vplivom zelo močnih pomirjeval, saj se ji je tudi psihično stanje izjemno poslabšalo. Njena mama Marija je vedno ob njej in poudarja, da bo naredila vse, da si hčerka opomore. Na vprašanje ali bodo tožili turško kliniko, je odgovorila tako: »O tem sploh ne razmišljam, želim si le, da bi bilo z mojo deklico vse v redu. Tožbe in iskanje odgovornosti sploh ni pomembno sedaj. Pomembno je le njeno življenje.«

8d45e7730a0c66304b08044c797fd2c5.jpeg