Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Razkrili nov portret, posnet pred kraljičinim pogrebom

u.k., 03.10.2022 12:26:32

Palac je delil nov portret kralja Karla III, kraljice soproge ter valižanskega princa in princese, ki je bil posnet večer pred pogrebom kraljice Elizabete ll.

Delite na:
Razkrili nov portret, posnet pred kraljičinim pogrebom
Camilla Parker Bowles, Kralj Charles III, princ William in Kate Middleton. Uradna stran

Portret, ki ga je kraljeva družina v soboto zvečer delila prek družbenih omrežij, je posnel Gettyjev fotograf Chris Jackson, pari pa so za fotografijo pozirali 18. septembra, večer pred pogrebom kraljice Elizabete II.

40-letna Kate je osupnila v oprijeti črni obleki z dolgimi rokavi, ki jo je kombinirala s prosojnimi črnimi nogavicami in črnimi čevlji. Waleska princesa je svoj videz dopolnila z lasmi, oblikovanimi v lahkotne kodre. Tudi 40-letni princ William je bil videti eleganten v klasični obleki, saj je stal poleg 73-letnega očeta, ki je nosil skoraj enako obleko. Tudi kraljeva žena, 75-letna, je bila oblečena v črno in izbrala elegantno obleko z izvezenimi detajli okoli izreza.

Kraljeva družina.jpg
Camilla Parker Bowles, Kralj Charles III, princ William in Kate Middleton.
Uradna stran

Na družinski fotografiji pa ni bilo princa Harryja in Meghan Markle. Po državnem pogrebu 19. septembra so najdlje vladajočo monarhinjo v britanski zgodovini pokopali v spominski kapeli kralja Jurija VI. na gradu Windsor, poleg njenega pokojnega moža, princa Filipa. Harry je po kraljičini srce parajoči smrti 11 dni preživel v Angliji s svojo ženo. Kljub temu, da sta v javnosti nastopila enotno, se odnosi para z odtujeno družino vojvode Susseškega niso trajno izboljšali.

Pred kratkim sta bila 41-letna Markle in 38-letni Harry uradno degradirana na spletni strani kraljeve družine, saj sta bila potisnjena na dno seznama, kjer jima je sledil le osovraženi princ Andrew.

Novi kralj Karel III in njegova pokojna mati, kraljica Elizabeta II. Najbrž se je že takrat zavedal,
Novi kralj Charles III in njegova pokojna mati, kraljica Elizabeta II.
Profimedia

Avtorica knjige "The New Royals" Katie Nicholl je za Page Six spregovorila o Harryjevem nenehnem sporu z bratom Williamom.
"Mislim, da je to zelo žalostno," je povedala kraljeva strokovnjakinja. "V dneh, ko je bil Harry tukaj, je bila priložnost, glede na to, da sta bila le nekaj sto metrov drug od drugega, za srečanje, večerjo ali kakšno srečanje, na katerem bi lahko dejansko poskušala rešiti stvari." A se to ni zgodilo.