mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Princ Harry piše knjigo spominov, kraljeva palača končno prekinila svoj molk

k.a., 29.07.2021 08:00:19

"Ta knjiga bi bila lahko pravi dinamit," pravi strokovnjak za britansko kraljevo družino.

Delite na:
Princ Harry piše knjigo spominov, kraljeva palača končno prekinila svoj molk
Princ Harry Profimedia

Princ HARRY se, kot kaže, nima namena ustaviti, potem ko je to leto že večkrat na noge spravil britansko kraljevo družino, je zdaj napovedal še svojo knjigo, v kateri bo popisal vse vzpone in padce, ki jih je doživljal med svojim bivanjem v kraljevi palači.

Na takšno novico se je že odzvala Buckinghamska palača, ki je bila v svoji izjavi zelo skopa, a se je videlo, da ima Harryjevih izpadov že vrh glave. »Vsa vprašanja glede pojasnil okoli knjige morate poslati princu in vojvodinji,« so zapisali v svoji uradni izjavi.

Številni se sprašujejo, kaj bo princ HARRY sploh še vključil v knjigo, saj se zdi, da je v tem letu že vse zaupal OPRAH WINFREY, ki je kraljevi par gostila v intervjuju desetletja. Kraljevi strokovnjak RICHARD FILTZWILLIAMS pa je dejal, da je HARRY izjemno nepredvidljiv, zato je prav vse mogoče in le kdo bi vedel, kaj vse se je še namenil odkriti.

»Ta knjiga bi bila lahko pravi dinamit. A vprašanje je, kaj bi Harry in Meghan sploh želela od kraljeve družine, kaj si sploh želita, da bi kraljeva družina naredila,« je pojasnil kraljevi strokovnjak. »Do zdaj sta bila zelo surova in seveda je zelo zaskrbljujoče, kako daleč bosta šla, vse je mogoče, saj ni pri njiju mogoče prav ničesar predvideti.«

Številni so prepričani, da je odhod HARRYJA in MEGHAN MARKLE s kraljevega dvora povzročil začetek konca britanske kraljeve monarhije, kot smo jo poznali do zdaj. Par je do zdaj dodobra prevetril življenje v kraljevi palači, svetu pa razkril marsikaj od tistega, kar so si mnogi želeli, da bi za vedno ostalo skrito. Verjetno vse, kar sta HARRY in MEGHAN razkrila, ne drži, sta pa prav gotovo dregnila v osje gnezdo, saj se je kraljeva družina po razvpitem televizijskem intervjuju prvič po dolgem času odzvala na medijske objave, kar na kraljevem dvoru ni v navadi.

Mnogi se že zelo veselijo knjige princa HARRYJA, seveda pa tega veselja ne delijo na kraljevem dvoru, kjer bi si želeli, da bi se kraljevi par uspel zadržati pred javnim pranjem umazanega perila.