Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Prijatelji Rito Oro prepričali, da ne konča kariere

u.k., 03.10.2022 12:36:41

Oboževalci so navdušeni, saj je Albansko-Ameriška pevka objavila razveseljivo novico.

Delite na:
Prijatelji Rito Oro prepričali, da ne konča kariere
Rita je dejala, da se je soočala s pritiski in skoraj končala kariero. Profimedia

Pevka pesmi 'Anywhere' je pred kratkim preživela kar nekaj časa v svoji domovini Albaniji in kot kaže pripravljala globoko osebno nadaljevanje albuma 'Phoenix' iz leta 2018, oboževalcem pa je obljubila, da lahko od te vsestransko nadarjene zvezdnice pričakujejo še veliko glasbe in filmov.

31-letna pop zvezdnica je priznala, da se je spopadala z "zelo močnim" pritiskom, ker je bila vsa ta leta v središču pozornosti, in pravi, da so jo njeni tesni prijatelji in družina rešili v trenutkih, ko je želela opustiti kariero.

Rita Ora1.jpg
Nov album bo prišel predvidoma v januarju.
Profimedia

Rita je v rubriki Bizarre časopisa The Sun zapisala: "Imela sem občutek, da bi odnehala. Pomislila sem: 'Ali je to vredno? Kaj sploh počnem?' Ko sem postala bolj slavna, sem razumela, kako ljudje gledajo nate. Postaneš vzornik in včasih na to nisi pripravljen, saj si želel le ustvarjati glasbo. Nenadoma te spremlja na milijone ljudi. Zato je psihološko to zelo intenzivno. Ostati moraš zvest svojim prijateljem, ki jih poznaš že leta."

Na vprašanje, kaj počne v Albaniji, je odgovorila: "Nov album - januarja prihodnje leto. Vem, da bo odličen. Več glasbe in igrnja (v filmih). Moje sanje so, da bi vsem pokazala, da lahko počneš več kot eno stvar. Lahko si glasbenik, igralec, plesalec, mati, teta, vse hkrati. Želim poskusiti in početi vse."

Igralka iz filma 'Petdeset odtenkov' je opozorila, da bodo njeni oboževalci morda potrebovali alkoholno pijačo ali dve, med poslušanjem njenih novih pesmi.’

Povedala je: "Želela sem, da bi bila to zelo surova, glasbena plošča. Morda si ob poslušanju tega albuma privoščite nekaj steklenic česarkoli, kar pač boste pili."

Kot kaže bodo njeni oboževalci že v januarju dobili nov album in očitno bo precej oseben.