strelec Dobra karma

Kaj obdobje Strelca prinaša vsakemu od 12 ...

Halle Berry Svet24.si

Je Halle Berry res slaba v postelji?

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Janše ne bodo pokopali ne Kučan ne Golobič ne ...

Janez Majcen Svet24.si

Kilogram krompirja že za cent, dva, tri ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

1.950.276.723,79 evra

rado mulej Njena.si

Rado Mulej v bolnišnici: 'To so moji bogovi'

diego-maradona, pogreb Odkrito.si

Jok, veselje in solzivec na pogrebu nogometnega ...

Preveč seksi za Tik-Tok

kl, 21.10.2020 12:45:07

Ameriška manekenka z bujnimi oblinami je obtožila družabno omrežje, da jo diskriminira zaradi videza.

Delite na:
Preveč seksi za Tik-Tok
Neyleen Ashley instagram

Plavolasa Neyleen Ashley iz Miamija trdi, da je platforma, ki jo menda diskriminira, najbolj znana prav po posnetkih uporabnikov in uporabnic, ki plešejo in izvajajo razne skeče, njene posnetke umaknila, medtem ko je enake posnetke drugih žensk pustila pri miru.

"Žalostna sem zaradi tega," je rekla bujna 31-letnica, ki jo na instagramu, drugem omrežju, kjer je prav tako zelo aktivna, spremlja dva milijona ljudi.

"V času karantene sem se zaljubila v Tik-Tok. Bil je ventil za mojo duhovitost, dokler nisem spoznala, da me diskriminirajo zaradi videza," je potožila Neyleen, ki je prepričana, da jo algoritem tega družavnega omrežja kaznuje kot primer za druge.

"To poletje so vsi pozirali v bikiniju, ko pa jaz objavim takšen video, tudi če ni preveč dekolteja, mi ga takoj zbrišejo in umaknejo sledilce, češ da kršim pravila skupnosti," je še povedala.

Poleg neizživete slave, ji TikTokov ukrep povzroča tudi finančne posledice, saj sponzorirane objave zaračunava po 1.000 dolarjev.

Poleg omrežja pa naj bi bila deležna diskriminacije tudi s strani sledilcev, ki jo žalijo, češ da je plastična. "To me boli," pravi Neyleen, "Ampak tako pač je na družabnih omrežjih."