Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Posnela bo film o svojem življenju

H.S.M., 14.06.2021 10:00:15

Uslišala bo oboževalce

Delite na:
Posnela bo film o svojem življenju
Ceco krasi zelo lep nasmeh Instagram/osebni profil

Svetlana Ceca Ražnatović je že nekajkrat spregovorila o tem, kako ponosna je na kariero hčere Anastasije, ki je pred kratkim izdala dve novi pesmi. Na praznovanju vnukovega prvega rojstnega dne pa je končno spregovorila tudi o sebi in svojih načrtih.

Njeni zvesti poslušalci si že nekaj časa želijo še en njen veliki koncert, med praznovanjem pa je razkrila, ali jim bo kmalu izpolnila željo. »Vsak dan me sprašujejo, kdaj bo potekal koncert Ušće 3. Kot je znano, pred koncertom, kot napoved nanj, rada izdam album. To se mi zdi prav, in ker albuma še nimam, bom poskusila vse urediti in pripraviti naslednje leto.« Ceca je prav tako slišala, da se je kolega Aca Lukas odločil napisati knjigo in narediti serijo o svojem življenju, zato je kot njegova dolgoletna prijateljica povedala, kaj si misli o tem.

»Ko bom slišala, kaj je zasnoval, bom lahko komentirala. Ničesar še ne vem,« je kratko povedala in razkrila, ali bi se za tak korak odločila tudi sama.»Nekega dne bom morda posnela dokumentarec o svojem življenju. Toda prezgodaj je, da bi o tem govorili. Nekako imam vtis, da je v filmu vse mogoče prikazati veliko bolje. Za to je še čas in pomembno je, da imaš odlične priprave na to, da bo izdelek na koncu dober,« je razkrila.Ko gre za njeno zasebno življenje, je trenutna romanca z Bogdanom Srejovićem vroča tema, Ceca pa je poudarila, da sta si zelo predana.