maček Dobra karma

Osupljive psihične sposobnosti živali. Mačke, ...

princ harry, meghan markle Svet24.si

Vse je res! Harry in Meghan na Oprah popolnoma ...

ziga turk pl1 Reporter.si

Žiga Turk: Levica je uničila vlado, zdaj bo še ...

revščina Svet24.si

Država, jih slišiš? Oni so bili in ostajajo ...

DR_1 Necenzurirano

UKC Maribor: stotina zdravnikov lahko med ...

Petra Kerčmar 1 Njena.si

Prerojena Petra Kerčmar

meghan markle, princ harry Odkrito.si

Bosta Harry in Meghan ostala brez plemiških ...

Igralec se je poročil s seks lutko

kl, 27.11.2020 08:30:39

Potem, ko sta se konec lanskega leta zaročila, je ruski bodybuilder in igralec Jurij Toločko poročil svojo Margo - seks lutko v naravni velikosti.

Delite na:
Igralec se je poročil s seks lutko
Jurij Toločko in Margo instagram

Jurij je srečno novico objavil na svojem instagram profilu tako, da je objavil kratek film s poroke. Bodybuilder je Margo zaprosil že konec lanskega leta, poročiti pa sta se nameravala že marca, vendar jima je pandemija, tako kot mnogim drugim, prekrižala načrte.

Jurij in Margo sta sicer skupaj že več kot leto dni, potem ko jo je Jurij v neki restavraciji rešil iz krempljev nekega možakarja, ki je, kot je povedal Jurij, imel z njo 'nečastne namene'. Potem sta postala nerazdružljiva. Jurij je njuno zvezo velikokrat ovekovečil s fotografijami, ki jih je potem objavljal na instagramu. Tako so sledilci lahko spremljali kako sedita pred kaminom, kako ji Jurij pomaga pri treningih, pa tudi njune bolj intimne trenutke v kadi in v postelji - ogledate si jih lahko v spodnji fotogaleriji.

Sedaj jima je poroko le uspelo izvesti. Poroka je bila, kot je videti na posnetku, v velikem slogu. Manjkali niso gostje, bila je večnadstropna torta, šampanjec, seveda tudi obvezni prstan, poljub in ples mladoporočencev.

Ni čisto jasno, kako je Margo nataknila prstan Juriju, ampak ne dvomimo, da sta se nekako znašla. Jurij je na poroki sijal od sreče, Margo pa ... no, težko rečemo, ampak nesrečna ni bila videti.

Vendar ne dvomimo, da bosta srečna. Še več, morda mu bo tudi z veseljem posodila kakšno obleko, glede na to, da se Jurij rad preoblači v žensko.