korupcija Svet24.si

Slovenija glede zaznave korupcije tik pod vrhom

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

Poškodovana ograja Svet24.si

FOTO: Ugotovili, kdo je v Radljah ponoči ukradel ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

zemlja-golf Odkrito.si

Če bi Zemlja bila žogica za golf ...

Tjaša Kramarič Njena.si

Tjaša po šovu o napadih v hotelu

Poglejte filmček z letošnjega Piknika pod klobuki!

Oglasno sporočilo, 24.07.2020 11:12:34

Preteklo sredo, 15. 7., se je v Zajčji dobravi zbrala slovenska smetana in se (seveda ob upoštevanju priporočil Nacionalnega inštituta za varovanje zdravja) družila na tradicionalnem VIP Pikniku pod klobuki. Dogajanje so popestrili tudi glasbeniki: Polkaholiki, Zvita feltna, Natalija Verboten, Domen Kumer, Rok Lunaček in DJ Rogovilc.

Delite na:
Poglejte filmček z letošnjega Piknika pod klobuki!

Na dogodku, ki ga vsako leto tradicionalno organizira uredništvo Zvezde/Lady pod okriljem medijske hiše Media24, so se zbrali slavni in znani Slovenci s svojimi prijatelji in družinskimi člani. Dogodek je moderiral vedno energičen radijski moderator Klemen Bunderla, ki je ves čas držal energijo pokonci.

Za vstop na dogodek je bil, seveda, obvezen: KLOBUK!

piknik-pod-klobuki-2020
Luka Švigelj, Tadeja Vaupotič, Klemen Bunderla, Petra Jelenovič, Aleš Bricelj
M24

Poleg dobre glasbe in pestrega animacijskega programa, so sponzorji poskrbeli tudi za izvrstno hrano in pijačo. Za omamno dišeče dobrote z žara sta poskrbela Anton Kamnik in Pivka, za široko paleto sadno-zelenjavne spremljave pa eBranjevka. Sladkali so se z vitamini na palčki La Popsi, slastnimi mini torticami Studia KCake, napolitankami Manner in božanskimi palačinkami, ki jih je bogatilo kar 5 različnih okusov Lino lade: milk, kokos, duo, nougat in gold - s sesekljanimi lešniki!

Lino pa ni poskrbel samo za sladkanje, ampak tudi za rekreacijo. Najmlajši obiskovalci so se lahko pomerili na Linovi tekaški stezi. Po uspešno pretečeni ciljni ravnini pa jih je v svoj objem močno stisnil velik medo Lino. Poleg tekaške steze pa je bila tudi maneža s poniji, kjer so jahali Konjeniškega sveta zabave poskrbeli za dodatno popestritev dogajanja.

Za hladno osvežitev je skrbela voda Dana in ledeni čaji Hakuma, za peneči aperitiv so poskrbele Radgonske gorice, z izvrstnimi gin tonici in whiskey-jem je razvajal PPD Slovenija, hladno pivo pa je stregel Tektonik.

Obiskovalke so si lahko pomerile tudi nove stile frizur na stojnicah lasulj in lasnih dodatkov Viktoria.

Da so udeleženci zabavne trenutke za vedno ujeli na fotografije in video posnetke, pa je poskrbelo podjetje Slik Slik

Capture.PNG