Amanda Abbington, Martin Freeman Svet24.si

Zvezdnica z možem otrokoma zadala nepopravljivo ...

princ-charles, camilla-parker-bowles Svet24.si

FOTO: Princ Charles in Camilla ganjena do solz

anica miha bidar policija1 Reporter.si

Incident pred parlamentom: "Napiši mi kazen, boli...

protest, dijaki, sojenje, maribor Svet24.si

FOTO: Dijaknija na sodišče, Mariborčani na ulico

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Objavljamo dokument o razdelitvi BiH, ki ga išče...

Profimedia princ Filip Odkrito.si

Nenavadna pogrebna želja princa Filipa

polkaholiki Odkrito.si

Polkaholiki v mediteranskem melosu

Po kom (ali čem) je dobila ime hčerka Tanje Ribič in Branka Đurića?

kl, 07.04.2021 20:00:20

Zala Djurić Ribič stopa po maminih in očetovih stopinjah. V New Yorku je študirala igro, mama Tanja pa je razkrila, kako je dobila ime.

Delite na:
Po kom (ali čem) je dobila ime hčerka Tanje Ribič in Branka Đurića?
Zala Đurić - Ribič Instagram/osebni profil

Zala je postala dekle neobičajne lepote in s svojimi fotografijami privablja občudovanje svojih sledilcev na Instagramu. Mlada igralka, ki je po obeh starših poleg igralskega nasledila tudi glasbeni talent, pa je tudi odločena, da si bo sama poiskala svoj prostor na odrskih deskah ali filmu.

Za srbski portal srbija24.com je povedala, da ji oče najbolj pomaga s tem, da se ne vmešava. "Sama želim priti do cilja. Tudi meni je pot najvažnejša. Očka me nikoli ni pripeljal na nobeno avdicijo, kar je super!" je rekla. "Zagotovo bi mi pomagal, če bi ga prosila, vendar tega ne želim in to me dela močnejšo."

zala-đurić-ribič
Zala Đurić - Ribič
Instagram/osebni profil

Je pa njena mama, Tanja Ribič razkrila, kako je Zala dobila ime. "Ko sva se zaljubila, nisva smela fantazirati o skupnem življenju, sva pa vseeno fantazirala o tem, da bova imela otroka in takrat je na tržišču bil neki jogurt, ki se je imenoval Zala in sva rekla, da se bo tako imenovala najina hči. Za ogledalo v dvigalu sva skrila pokrovček tega jogurta in vedno, ko sva ga pogledala, sva si domišljala,da bova nekoč imela Zalo," je povedala.

Vendar Tanja in Đuro nimata samo Zale, pač pa še Elo, ki se prav tako ukvarja z igralstvom, in sina Filipa. Mogoče bomo kdaj izvedeli tudi, kako sta ime dobila onadva.