profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Pevec OBTOŽEN, ker je STRADAL PSE, jih utapljal v vodi in iztrebkih

M.K., 13.09.2021 12:05:11

Grammyjev nominiranec, ameriški pevec Jaheim, je bil obtožen kaznivih dejanj, saj so na njegovem domu našli izčrpane pse.

Delite na:
Pevec OBTOŽEN, ker je STRADAL PSE, jih utapljal v vodi in iztrebkih
Stradal je 15 psov. Enega so morali evtanazirati. Fotografije so simbolične. Profimedia, Shutterstock

V njegovi rezidenci v New Jerseyju so našli 15 psov. En od njih je bil v tako slabem stanju, da so ga morali evtanazirati, so sporočili iz tamkajšnjega tožilstva. 

Za grammy nominiran pevec R&B glasbe Jaheim je bil obtožen krutega ravnanja z živalmi, potem ko je policija na njegovem domu našla več izčrpanih psov, med katerimi je bil eden v tako slabem stanju, da so ga morali evtanazirati. Policija je bila v ponedeljek poklicana na pevčev dom zaradi prijave kužka v stiski. Policisti, ki so bili prvi na terenu so na dovozni poti našli šest psov v ločenih kletkah

“Eden od najdenih psov je sprva ležal neodziven v kletki, napolnjeni z vodo in smo ga morali evtanazirati,” so sporočili iz tožilstva.

“Še več psov je bilo najdenih v ločenih kletkah, ki so bili delno napolnjeni s kar nekaj centimetri vode in pasjimi iztrebki,” so še povedali.

Pevec, katerega pravo ime je Jaheim Hoagland (43), je bil doma in takoj aretiran na podlagi nepovezanega naloga zaradi kršitve pogojne kazni ter dveh aktivnih nalogov okrajnega sodišča. 

jaheim
Nominiran je bil za tri grammyje... kako se njegova zgodba lahko tako tragično zapleta?
Profimedia

Tožilstvo je navedlo, da je policija poskrbela za vodo in oskrbo psov, ko so čakali na prihod pristojnih služb. Med čakanjem so policisti slišali lajanje iz notranjosti hiše in tam našli še devet psov “v različnih stopnjah izčrpanosti” ter brez hrane in vode

Tako so skupaj na njegovem domu našli kar 15 psov. Med njimi je bilo dvanajst mešancev s pitbulom, dva ameriška staffordshirska terierja in en mešanec z nemškim bokserjem

Po navedbah tožilstva so dva psa zaradi slabega stanja nujno oskrbeli pri veterinarju. En od pitbulov pa je bil evtanaziran. Ostali psi so bili pregledani in odpeljani v lokalno ustanovo za varstvo živali. 

Jaheim je bil obtožen krutega ravnanja z živalmi tretje stopnje in nezagotavljanja potrebne oskrbe živali. 

Leta 2001 je izdal svoj debitantski album Ghetto Love, na katerem sta bili uspešnici Just in Case in Anything. Jaheim je izdal še šest studijskih albumov in bil nominiran za tri grammyje, med drugim za najboljši R&B album za Another Round iz leta 2010.