Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Označil naj bi jo za kmetico

M.K., 23.05.2023 19:45:04

Prejšnji teden so tuji mediji že poročali, da se je 65-letni igralec, ki se je vrnil na rdečo preprogo, potem ko so bile umaknjene vse obtožbe proti njemu v primeru smrti snemalke Halyne Hutchins, razburil, ko je natakarica začela nositi hrano na mizo, medtem ko je on še na nogah klepetal. Zdaj je zaposlena v gostinstvu dodala nove obtožbe o igralčevem obnašanju.

Delite na:
Označil naj bi jo za kmetico
Alec Baldwin Profimedia

Strežnica trdi, da je bil pokroviteljski in zelo razburjen, ko je le poskušala opravljati svoje delo: »Sem vodja strežbe, kar pomeni, da natakarjem povem, kdaj naj odložijo krožnike, saj moramo to storiti v določenem vrstnem redu. Nameravala sem postreči vodjo mize, s katerim pa se je (Baldwin) pogovarjal.« Zato je pristopila k njima in prosila, ali se lahko usedeta. Igralec naj bi jo nato pokroviteljsko vprašal: »Kdaj je torej pravi čas za pogovor z mojimi prijatelji?« Po njenih besedah je postal zelo razburjen. Namenil ji je še nekaj ostrih besed, ona pa se je hitro umaknila.

Po incidentu je veliko njenih sodelavcev pristopilo k njej in ji povedalo, da jo je, ko je odhajala, označil za »kmetico«. Zvezdnika je zato označila za »zagrenjenega« in dejala, da so bili vsi drugi zvezdniki do nje izjemno vljudni.