Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Oprah bo za intervju s Harryjem in Meghan dobila vrtoglav znesek

kl, 06.03.2021 14:05:52

Če bi Oprah vsak dolar, ki ga bo zaslužila z intervjujem preštela v eni sekundi bi morala šteti 3 in pol mesece. Brez spanja. In koliko bosta dobila intervjuvanca?

Delite na:
Oprah bo za intervju s Harryjem in Meghan dobila vrtoglav znesek
Meghan in Harry za intervju pri Oprah nista dobila niti ficka splet

Svet nestrpno pričakuje jutrišnji intervju televizijske voditeljice Oprah z vojvodoma Sussškima, ki bo - tako verjamejo mnogi - razkril mnoge šokantne stvari. 

Seveda se v svetu slavnih ob takih dogodkih vrtijo tudi ogromne vsote denarja. Po doslej znanih informacjah naj bi televizijska mreža CBS voditeljici izplačala med 7 in 9 milijoni dolarjev. Pravzaprav jih bo nakazala produkcijski hiši Harpo Productions, katere lastnica pa je seveda Oprah.

Doslej so pravice do objave odkupile televizije iz 17-ih držav, med njimi tudi britanska ITV, ki naj bi zanje odštela milijon funtov, s tem, da bodo intervju lahko prikazali dan kasneje.

Medtem ko napestost narašča, posebej na britanskem dvoru, pa se je v zvezi z denarjem oglasil tudi predstavnik princa Harryja in vojvodinje Meghan. Povedal je, da Meghan in Harry za intervju ne bosta dobila niti centa - ne zase ne za kakšno dobrodelno dejavnost.

Medtem pa finančni strokovnjaki pravijo, da bo publiciteta, ki sta jo do sedaj bila deležna, njuni blagovni znamki, ki sta jo ustanovila v ZDA, prinesla okoli milijardo dolarjev.

Oprah in Meghan sta sicer dobri prijateljici še iz časov, ko Meghan še ni bila modre krvi. Bila pa je tudi gostja na njeni poroki s Harryjem. Pred poroko je Oprah želela narediti intervju z Meghan, vendar ga je ta takrat odklonila, češ, da "še ni čas". Zdaj se je razvedelo, da je v resnici za odpovedjo stala Buckinghamska palača, ki ji tak intervju ni bil po godu.