maček Dobra karma

Osupljive psihične sposobnosti živali. Mačke, ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 8. marca

ziga turk pl1 Reporter.si

Žiga Turk: Levica je uničila vlado, zdaj bo še ...

revščina Svet24.si

Država, jih slišiš? Oni so bili in ostajajo ...

DR_1 Necenzurirano

UKC Maribor: stotina zdravnikov lahko med ...

sanjanje Odkrito.si

Vas sanje lahko posvarijo pred rakom?

na granici _NNL3 Njena.si

Filip Juričić razkril dogajanje iz zakulisja ...

"Nina, domov je prišla kuverta iz RTV, sigurno je odgovor."

A. M., 22.01.2021 11:55:58

Priljubljena glasbenica Nina Pušlar je te dni znova nostalgična, saj je po petnajstih letih odprla škatlo, v kateri je nešteto nepozabnih in še kako lepih spominov.

Delite na:
"Nina, domov je prišla kuverta iz RTV, sigurno je odgovor."
Nina Pušlar Matic Kremžar

Nino Pušlar je širša javnost spoznala z zmago v drugi sezoni Bitke talentov, ki je bila del oddaje Spet doma. Del te najslajše zmage, ki se je zgodila decembra pred petnajstimi leti, pa je bila tudi skladba Ni ona, ki je še danes ena izmed njenih najbolj priljubljenih melodij.

"Takrat to ni bila samo moja zmaga  ..."

In kako se pevka danes spominja te sladke zmage? "Z nasmehom in ponosom. Vsak nastop in vsako novo priložnost sem sprejela z veliko mero hvaležnosti. Takrat to ni bila samo moja zmaga, ampak tudi zmaga mojega kraja, ljudi, ki so me obkrožali, sošolcev, prijateljev, saj so skoraj leto dni dobesedno dihali z mano. To podporo čutim še danes in tega se je vedno lepo spomniti," je pred kratkim dejala za revijo Vklop/Stop.

Glasbenica je v teh dneh storila še korak naprej in svojim zvestim oboževalcem zaupala, kako je izvedela rezultat iz televizijske avdicije.

"Nina, domov je prišla kuverta iz RTV, sigurno je odgovor."

"Po 15. letih sem odprla posebno škatlo, v kateri sem našla pismo, ki ga vidite pred sabo. V živo se spomnim bratovega klica sredi odmora drugega letnika srednje šole: "Nina, domov je prišla kuverta iz RTV, sigurno je odgovor." Že čez sedem minut je bil pred šolo, kamor sem, kar v copatah, pritekla tudi jaz. Joj, kakšna sreča, ne da se je opisati z besedami. Brat je odšel domov, jaz pa od sreče, skoraj po zraku, naravnost v razred. Od vznemirjenja sploh nisem vedela, kaj se dogaja. Poletela sem in sošolci z menoj. 15 let spominov. Danes ob 15h bomo začeli pisati novega," je svojo nostalgično zgodbo na družbenih omrežjih delila Pušlarjeva, ki je sredi lanskega decembra, ob 15. obletnici, izdala osveženo skladbo Ni ona.