Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Nekatere so za mlajše.

H.S., 16.01.2021 11:11:16

Vseeno jim je

Delite na:
Nekatere so za mlajše.
Nekatere so za mlajše družbena omrežja

Novica, da ima Svetlana Ceca Ražnatović novega, devet let mlajšega fanta, je odmevala kot bomba. Spoznala sta se na rojstnodnevni zabavi, pevka pa o svojem ljubezenskem življenju nerada govori.  

ceca i bogdan.jpg
Ceca in Bogdan
Paparazzo

Na estradi Balkana je več parov, kjer so partnerke več kot desetletje starejše od svojih mačotov. Uživajo v svoji sreči in vseeno jim je kaj se o njih govori.

Ni ovir!

Ena izmed njih je Dara Bubamara, ki je razkrila svojo zvezo s 24 let mlajšim Tonijem. Oba sta se najprej skrivala, nato pa je pevka začela objavljati njune skupne fotografije na družbenih omrežjih. Veliko potujejo, mladi poslovnež je svojo drago odpeljal na Maldive, sledilo je potovanje v Zanzibar in nato v Istanbul. Pevka sije od sreče in zadovoljstva.

Dara-i-Toni.jpg
Dara Bubamara
Instagram

Modna oblikovalka Verica Rakočević, ki se je poročila s 35 let mlajšim glasbenikom Veljkom Kuzmančevićem pravi: »Razumem, da je najin odnos za marsikoga nenavaden, a po mojem mnenju so zakonske zveze, pri katerih sta zakonca enake starosti, veliko bolj nenormalne, vara jo na vsakem koraku, ona pa ostane z njim«.

Pevka Maja Marijana uživa v ljubezni s 15 let mlajšim moškim po razpadu dveh zakonov. »Ljudje, ki nekaj mislijo o meni, me ne zanimajo. Zanima me samo moje mnenje,  mnenja drugih pa ne plačujejo mojih računov«.

Pop pevko Goco Tržan na družbenih omrežjih pogosto označujejo z raznimi komentarji, ker ima 14 let mlajšega moža Radomirja Novakovića. Piše se »Mama in sin« in podobno, Goca pa se nanje odzove v svojem slogu.

Konec leta 2016 se je pevka Goga Sekulić na skrivaj poročila s 15 let mlajšim mojstrom jui-jitsu Urošem Domanovićem. Goga je v intervjuju priznala, da so ji mlajši moški bolj všeč kot starejši.