baterija Svet24.si

Dveletnica umrla po zaužitju baterije iz ...

hudournik fekalije žusterna Svet24.si

Hude kritike: Se po Kopru širi ljubljanski smrad?

janez cerar pl Reporter.si

Kazen za cerkvenega žvižgača? Duhovnik, ki je ...

roke Svet24.si

Ko on popiva, je 82-letna mama zaklenjena v ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Partnerica novega ministra do službe v državnem ...

shutterstock_1945038574 Odkrito.si

Sočna poletna rulada iz le 6 sestavin!

FB_IMG_1624003912686 Njena.si

Poroka v velikem slogu: Saša in Miha kot princ in...

Naročil prostitutko, prišla je njegova hči

kl, 13.05.2021 11:30:44

Oče nekdanjega dekleta srbskega pevca Ace Lukasa naj bi naredil samomor, potem ko je ugotovil, s čim se ukvarja njegova hčerka.

Delite na:
Naročil prostitutko, prišla je njegova hči
Božana Vujinović Instagram

Srbski in bosanski mediji so te dni polni ugibanj o tem, zakaj je oče Božane Vujinović, bosanske Playboyeve zajčice in nekdanjega dekleta srbskega pevca Ace Lukasa, pred časom storil samomor.

Srbski časnik Kurir se je namreč dokopal do informacije, da naj bi se Božo Vujinović ustrelil v glavo, ker ni prenesel dejstva, da se njegova hči ukvarja s prostitucijo.

Po eni od dveh inačic naj bi Vujinoviću prijatelji priredili zabavo in nanjo pripeljali tudi nekaj "spremljevalk". Ko je Božo zagledal, da je med njimi tudi Božana, je bil seveda najprej osupel in potem ves iz sebe. Svojo naslednico je nagnal iz stanovanja, kjer je bila zabava, kmalu za tem pa naredil samomor.

Po drugi verziji, naj bi Vujinović Božano zalotil med "opravljanjem posla" v nekem banjaluškem lokalu, kjer je začela svojo kariero dekleta na poziv. Prijatelji naj bi mu namreč povedali, da je njegova hčerka "animir dama", on pa se je v to odšel sam prepričat - s pištolo. Surove resnice ni prenesel in se je pred vsemi ustrelil, pa piše srbski Blic.

Božana naj bi se, po poročanju tega medija, tudi krivila za smrt svojega očeta, vendar se s prostitucijo ni nehala ukvarjati. Sicer so pred dvema letoma mediji poročali, da so jo skupaj z manekenko Aleksandro Morača aretirali zaradi prostitucije, potem ko sta v nekem luksuznem hotelu "zabavali" šesterico Turkov.

Ko so o zgodbi o očetovem samomoru, ki je pred šele pred dnevi prišla v javnost, povprašali tudi Božano, je bila kratka: "Nimam komentarja."

Božana je v srbski javnosti znana tudi po tem, da je bila nekaj časa dekle pevca Ace Lukasa, s katerim pa sta se kmalu razšla.