nuša Dobra karma

Po operaciji slovenska pevka prvič v življenju ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 16. januarja

rok snezic mediaspeed Reporter.si

Od Janševega svetovalca Roka Snežiča terjajo ...

hitri test,koronavirus,testiranje, covid Svet24.si

Smo res tako daleč od prvega kriterija za vstop v...

20200525-01006354 Necenzurirano

Lahko Slovenija preživi še leto in pol Janše?

zlata lisica Odkrito.si

Vse, kar morda niste vedeli o Zlati lisici

Tamara Korošec Odkrito.si

Tamara brez dlake na jeziku o iskalcih ljubezni

Najpogostejši emotikoni vojvodinje Kambriške

kl, 01.12.2020 09:50:09

Vojvodinja Catherine je nehote razkrila, katere emotikone najpogosteje uporablja. In nekateri so .... no ja ... zanimivi.

Delite na:
Najpogostejši emotikoni vojvodinje Kambriške
Kate Middleton splet

Člane britanske kraljeve družine redko vidimo s telefoni v rokah, mediji pa so ujeli trenutek, ko se je z njim ukvarjala Kate Middleton in ujeli trenutek, ki je razkril, katere emotikone vojvodinja največkrat uporablja.

Vojvodinja Kambriška je s pomočjo telefona odgovarjala na vprašanja sledilcev na njenem in Williamovem instagram profilu. Kate je namreč kraljeva pokroviteljica dobrodelne organizacije Place2Be, ki skrbi za otroke v duševnih stiskah in tokrat je odgovarjala na vprašanja staršev otrok.

telefon Kate Middleton.jpg
Telefon Kate Middleton
splet

Kraljeva mati treh otrok je v nekem trenutku proti kameri obrnila zaslon svojega iPhonea 10 in spletna redakcija tabloida Sun je trenutek ujela ter fotografijo povečala, Povečava pa je razkrila emotikone, ki jih uporablja oz. jih je vsaj v zadnjem času največkrat uporabila vojvodinja Kate.

Vsak navušenec nad Instagramom vé, da se pri dnu sekcije s komentarji na mobilnih telefonih prikaže osem najpogostejših emotikonov, ki jih oseba uporablja na Instagramu. In to seveda velja tudi za Kate.

emotikoni Kate Middleton.jpg
Najpogostejši emotikoni Kate Middleton
splet

Tako so pri tabloidu ugotovili, da so med njenimi najbolj priljubljenimi: deklici, ki se držina za roke, ki običajno predstavljata prijateljstvo in jih Kate verjetno namenja njenim najboljšim prijateljicam.

Sledi emotikon v podobi ananasa, za njim pa malce nepričakovano emotikon, ki preklinja. Z njim bodoča kraljica verjetno "odpira svoje ventile", kar v javnosti ne pokaže.

Še eden izmed emotikonov, ki preseneča, vijolični Nezemljan iz video igric, za katerega pri časniku menijo, da je verjetno priljubljen pri enem od Kateinih otrok, pripisali pa so ga princu Georgeu.

Emotikon, ki bruha, je verjetno povezan z boleznijo katerega izmed otrok ugibajo pri redakciji tabloida, čeprav ta emotikon lahko izraža tudi gnus. Pri tabloidu prav tako niso čisto prepričani, kaj pomeni emotikon v podobi kumare. Ta bi lahko bil povezan s tem, da ima Kate rada prehrano, ali pa kaj v zvezi s kozmetiko, čeprav, pravijo pri tabloidu, ta emotikon pogosto predstavlja nekaj čisto drugega in ZELO neuglajenega, saj ga pogosto uporabljajo pri t.i. "sextingu", spolno obarvanih sporočilih.

Deklica, ki se priklanja ponavadi pomeni zahvalo za uslugo, oblaček pa bodisi hitrost ali pa ... khm ... prdec.