900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Načrtovali so surov napad

kš, 01.02.2023 14:15:29

»Zavedajoč se, da jo bodo s tem hudo poškodovali, škodovali njenemu zdravju oziroma ogrozili mir v državi, kar so tudi hoteli.«

Delite na:
Načrtovali so surov napad
Senidah Instagram

Že pred dvema letoma smo pisali, da naj bi slovensko pevko Senido izsiljevala tako imenovana estradna mafija, v katero naj bi bilo vpletenih kar nekaj zelo znanih imen balkanske scene. Nad temi pa naj bi bdel menedžer Admir Arnautović, sicer tudi menedžer tandema Buba Corelli in Jala Brat. Takrat je o tem prvi poročal srbski Kurir.

Po pisanju raznih portalov naj bi prav Arnautović, znan tudi kot Šmrk, načrtoval napad na Senido. Arnautovića so sicer v BiH aretirali lani na podlagi suma organiziranega kriminala, pranja denarja in drugih kaznivih dejanj. Trenutno je še vedno v priporu in čaka na vložitev obtožnice. Zaradi tega naj bi tudi zapečatili studio Bube Corellija in Jale Brata.

Navedbe iz objavljenega dela poročila razkrivajo, da je Arnautovićeva skupina prek aplikacije Sky večkrat načrtovala fizični napad na Senido med njenim bivanjem v Sarajevu ali na drugih lokacijah, ki bi bile ugodne za napad. Senido so nameravali pretepsti, raniti ali politi s kislino po obrazu, »zavedajoč se, da jo bodo s tem hudo poškodovali, škodovali njenemu zdravju oziroma ogrozili mir v državi, kar so tudi hoteli«. Arnautović naj bi grozil tudi pevki Mayi Berović, da se je za nekaj časa morala umakniti izpod žarometov. Senidi so menda grozili, ker se je odločila, da bo zamenjala ekipo svojih glasbenih sodelavcev.

Senidah
Senidah v novem videospotu
Bassivity Group d.o.o.