alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

Polona Kranjc Njena.si

Polona želela domov, a mora v gozd

doncic young pm Ekipa24.si

Kakšna zaušnica DALLASU in Dončiću na prvi ...

Na dan prihaja drugačna resnica o nesrečni princesi

k.a., 19.09.2021 11:02:43

Po dolgih mesecih, ki jih je princesa Charlene preživela v rojstni Južnoafriški republiki, so se svetovni mediji na dolgo in široko razpisali o njenem zakonu s princem Albertom in tem, da je jokala že na svoji poroki in si ves čas želela, da bi lahko pobegnila iz Monaka.

Delite na:
Na dan prihaja drugačna resnica o nesrečni princesi
Monaška princesa Charlene z možem Albertom Monaškim Profimedia

Marsikdo misli, da je zdravstvena kalvarija le pretveza, pod katero se princesa skriva v Južnoafriški republiki, da se ji ne bi bilo treba vrniti v Monako, kjer naj bi se že leta počutila ujeto in zaprto.

charlene
Princesa Charlene
Profimedia

ZELO JE NESREČNA!

Čeprav so iz Južnoafriške republike prihajale skrb vzbujajoče novice, se zdi, da vse le ni tako zelo črno, vsaj če gre verjeti njenim prijateljem. »Bodimo iskreni in razumni. Govorimo o Charlene, olimpijski tekmovalki, ki ni tako zelo ranljiva in nesrečna,« je za People povedal njen tesen prijatelj.

SO RES LE TEŽAVE S SINUSI?

Triinštiridesetletna princesa Charlene je v Južnoafriško republiko odpotovala že sredi maja, hitro pa so se začele njene težave s sinusi. V Južnoafriški republiki je zato prestala operativni poseg, pozneje pa doživela zaplete in znova je morala v bolnišnico, kjer so opravili še eno operacijo.

Princ Albert in princesa Charlene
Princ Albert in princesa Charlene
instagram

ZAMUDILA SVOJO OBLETNICO

Zamudila je tudi 10. obletnico poroke s princem Albertom, ki jo je pozneje sicer obiskal v Južnoafriški republiki, a marsikdo meni, da je bila to le predstava za javnost.

NE ŽELI SI BITI KATE MIDDLETON 

»Njena strast so nosorogi in njihova zaščita, želi pa si tudi, da bi svoje otroke naučila plavati. Nikoli ni želela biti Kate Middleton ali Grace Kelly. Charlene si samo želi biti Charlene. Je samostojna oseba, ki ne želi, da bi jo popredalčkali,« je dodal isti vir, ki meni, da bo prihod v Monako zanjo velik udarec, saj se bo težko vrnila v življenje monarhije, ki ji nikoli ni bilo pisano na kožo.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MORDA VAS ZANIMA TUDI TO: