korez (1) Svet24.si

Prebolela covid in izgubila prste na rokah

nina1 Svet24.si

Zibelka je pripravljena, hiša v Zibiki se še ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

golob sarec pl bobo Reporter.si

Špilferderber Golob in trpeči Šarec: zakaj je ...

janez-lavre Necenzurirano

Političnim nasprotnikom odrekal ventilatorje, ...

datum Odkrito.si

SVARILO! Prihaja KATASTROFA na božični dan!

doncic 1 Ekipa24.si

Prvič za Dončića: Slovenec proti trenerju, ki ...

Monaška princesa Charlene se je po 10 mesecih vrnila v Monako

k.a., 25.11.2021 11:23:30

Spet je na domačih tleh.

Delite na:
Monaška princesa Charlene se je po 10 mesecih vrnila v Monako
Princesa Charlene PROFIMEDIA

Monaška princesa Charlene je v zadnjih mesecih dvignila veliko prahu, ko je odpotovala v Južnoafriško republiko in nato tam nepričakovano ostala celih deset mesecev.

Številni so mislili, da se sploh več ne bo vrnila v Monako in da je njenega zakona s princem Albertom konec. Poleti jo je v Afriki obiskal tudi princ in s seboj pripeljal nujna otroka, a na fotografijah niso bili videti prav srečni.

Princesa Charlene
Princesa Charlene
PROFIMEDIA

Vse glasnejše so bile govorice, da je bil obisk le pretveza, da bi sprta zakonca vsaj malo popravila javni vtis, a se je zdelo, da sta s fotografijami prepričala le redke.

Zdaj se je princesa le vrnila v Monako, kjer so jo paparaci zasačili na letališču, ko je krotila svojega razigranega psa. Kosmatinec ji je dal kar veliko dela, saj jo je ves čas po svoje vlekel po pristajalni pisti.

Princesa Charlene
Princesa Charlene
PROFIMEDIA

Številne zdaj seveda najbolj zanima, kako bo videti princesino življenje na dvoru, saj menijo, da bo Charlene ob prvi priliki znova švignila v Afriko. Uradno se je v Afriki tako dolgo zadržala, ker naj bi imela zdravstvene težave, ki so ji onemogočale, da bi lahko potovala z letalom. A tej zgodbi verjamejo le redki. Večina seveda misli, da je pobegnila stran od monaškega dvora, kjer je bila že vse od začetka izjemno nesrečna, zaradi njenega žalostnega obraza pa so pravili tudi žalostna princesa. Kakorkoli že, upajmo, da bo princesa v Monaku našla svoj mir in da bo končno lahko zaživela tako, kot si je vedno želela.

Princesa Charlene
Princesa Charlene
PROFIMEDIA