Svet24.si

Preverite, kako narediti popolno lepotno ...

meghan markle, princ harry Svet24.si

Harry in Meghan sta praktično reveža

mario fafangel Reporter.si

Strokovni svet NIJZ že 15. februarja predlagal ...

govedo, karim-allah, krave Svet24.si

FOTO: Ubili bodo 864 krav, ki že mesece plujejo ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

Meghan Markle Odkrito.si

Meghan Markle obrača nov list v življenju

Challe Salle Njena.si

Challe Salle potrdil rojstvo deklice

Miša Molk razkrila, kakšnega moškega bi si še želela

A. M., 17.01.2021 13:05:21

Prva dama nacionalne televizije je na družbenih omrežjih precej aktivna, tako da ne mine dan, da ne bi delila kakšne zanimivosti iz svojega življenja.

Delite na:
Miša Molk razkrila, kakšnega moškega bi si še želela
Miša Molk je imela pred kratkim težave z novo plinsko pečjo. Žiga Culiberg

Televizijska voditeljica Miša Molk, za katero bi lahko dejali, da je tudi nočna ptica, saj velikokrat ustvarja ponoči, ko se svet vsaj malo umiri, je imela pred kratkim za sabo precej slabo noč. Še več, dejala je, da je bila to njena "najbolj izgubljena noč".

Povod za to je bila nova plinska peč, iz katere je sredi noči začela teči voda. Vsi tisti, ki so to že doživeli še kako dobro vedo, kako zoprna je reč, ko kaplja, kaplja in še enkrat kaplja ... In če takrat pri hiši ni pravega mojstra, zna biti vse skupaj še bolj zoprno, sploh ker takrat strokovnjaka ni in ni pri roki.

Skledo menjala na deset minut

"Kako nemarno lahko zapraviš ure, ko gre noč v nič. Ko ti iz povsem nove plinske peči naliva voda, ko menjaš na deset minut skledo in postavljaš lonce … in vzameš iz predala navodila, ki jih ne znaš brati … Najbolj izgubljena noč," je na facebook dramatično noč opisala prva dama nacionalne televizije, ki si tudi z navodili ni mogla kaj veliko pomagati.

Na koncu se je vse srečno končalo

Pod objavo, kjer ni manjkalo zanimivih komentarjev, se je oglasila tudi Molkova, ki je med drugim zapisala, kakšen moški bi ob taki nezgodi še kako prišel prav. "Je bil, no, lahko da je bila tudi ona, ne vem več, enkrat v intervjuju radoveden in me je vprašal, kakšnega moškega si bi še želela ... in mi je kar zletelo: gradbenega, strojnega ali elektro inženirija. No, to! Vedno prav pride."

No, na koncu se je, kot je zapisala Miša, vse skupaj vendarle srečno končalo, saj je prišel 'rešitelj' serviser, ki je po 'izgubljeni noči' popravil peč in ustavil curljanje, Molkovi pa s tem prihranil kar nekaj jeze in živcev.