kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Milijonska tožba zaradi filmske vloge

M.K., 31.01.2023 09:30:54

42-letna igralka se je pred dnevi mudila na sodišču, kjer je povedala, da je »resna igralka« in da se je bala, da bo znanstvenofantastični film, ki je bil »obsojen na propad«, končal kot drugokategorna polomija, ki bi lahko uničila njeno kariero, še preden bi ga posneli.

Delite na:
Milijonska tožba zaradi filmske vloge
Na sodišče je prišla v spremstvu svojega odvetnika in se skrivala za velikimi črnimi sončnimi očali. Profimedia

Nekdanje Bondovo dekle je pričalo v 4 milijone funtov vredni pravni bitki zaradi filma A Patriot, v katerem naj bi imela pomembno vlogo, preden je bila produkcija oktobra 2019 ustavljena. Eva toži produkcijsko hišo White Lantern Films in trdi, da je kljub odpovedi filma upravičena do honorarja v višini 810.000 funtov.

Popolnoma drugačni zgodbi

Na sodišču je povedala, da je želela posneti »kar se da briljanten film«, potem ko se je »zaljubila« v scenarij. Dejala je: »Ni mi mar za denar, živim zato, da snemam dobre filme. To je moja vera.« A priznala je, da se je zaradi težav v produkciji bala, da bo film B-kategorni in bodo vsi tudi njo zato hitro označili za igralko B-kategorije, kar bi lahko uničilo njeno kariero.

Po drugi strani družba White Lantern Films vlaga nasprotno tožbo proti francoski igralki, saj trdi, da je postavljala »nerazumne zahteve« in spodkopavala produkcijo filma. Trdijo tudi, da je bila »sovražno« nastrojena do vizije filma, ki jo je imel eden od izvršnih producentov. Odvetnik družbe je dejal, da je Greenova v pogovorih s svojim agentom in režiserjem označila vodjo produkcije za »j*** kretena«, člane lokalne ekipe pa za »posrane kmete iz Hampshira«.