stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Lil Nas X poslal pico "homofobnim" protestnikom

u.k., 21.09.2022 08:23:54

Lil Nas X se je odločil, da se bo protestnikom postavil po robu z zanimivo taktiko.

Delite na:
Lil Nas X poslal pico "homofobnim" protestnikom
Lil Nas X se je kot kaže zaljubil v enega od protestnikov. Profimedia

"Ljudje so protestirali zaradi mojega koncerta," je kontroverzni raper, 23 let, zapisal v videoposnetku TikTok in dodal: "Zato smo jim prinesli pico."

V videoposnetku eden od članov ekipe raperja "Montero" skandirajoči množici prinese škatle s pico, ki pa so jo zavrnili. In morda je na mestu vpršanje, kdo zavrne zastonj pico?

Nekateri protestniki so nosili napise: "Jezus je Bog, celo demoni to vedo" in "Pokesajte se in verjemite evangeliju".

Lil Nas X.jpg
Protestnikom je poslal pico, ki pa so jo zavrnili.
Profimedia

Pica pa ni bila edina stvar, s katero je raper razjezil protestnike in si pridobil smpatije po vsem svetu. V posnetku, ki ga je objavil je namreč še dejal nekaj, kar jih je razjezilo še bolj.

V videu reče: "Eden od homofobov je bil res vroč," je zapisal, medtem ko se je kamera približala enemu od protestnikov, medtem ko se je začela predvajati pesem "Mystery of Love" Sufjana Stevensa.

Lil Nas X, katerega pravo ime je Montero Lamar Hill, je posnetek objavil tudi na Twitterju in se šalil, da je, medtem ko so protestniki zavrnili hrano, on "po naključju zaljubil enega od homofobnih protestnikov".

Oboževalci pa so hitro pohvalili njegovo prijazno gesto - in njegovo sposobnost, da se v takšni situaciji zna smejati. Ko je pevec dejal, da se je "po naključju" zaljubil v enega od protestnikov, so padli precej zabavni komentarji.
Mnogi so se šalili, da bi moral raper poiskati moškega v videu: "Všeč so nam čudovite, čustvene zgodbe o sovražnikih, ki se prelevijo v ljubimce. Pojdi po njega, Nas, verjamem vate ?."

Napadi
Lil Nas X je bil lani deležen številnih nasprotovanj verskih skupin, ko je objavil odštekan videospot za pesem "MONTERO (Call Me By Your Name)". V videospotu je pevec izpodbijal krščanski nauk o seksu in homoseksualnosti, ko se je po striptiz drogu spustil v pekel, postal spolni suženj in Satanu zaplesal v naročju.
Demonske podobe niso bile všeč številnim konservativnim skupinam, ki so trdile, da raper spodbuja "gejevske agende in demonske vizualne podobe".
Le dan pozneje je Nas prilil še več olja na ogenj, ko je izdal omejeno serijo "Satanovih čevljev", ki so vsebovali "po eno kapljico človeške krvi".