kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Laži influencerke razkrite, potem ko so jo zalotili...

M.K., 04.06.2021 14:00:15

Instagram model in vplivnica Oceane El Himer je objavila fotografijo, ki jo prikazuje v poslovnem razredu na letalu. Potem pa je oboževalec njene plane uničil.

Delite na:
Laži influencerke razkrite, potem ko so jo zalotili...
Dobili so jo na laži! Instagram, Twitter

Sledilci zaslišujejo vplivnico, ki je objavila “luksuzno” fotografijo iz poslovnega letalskega razreda, da bi prikazala svoj visok status v družbi in veliko bogastvo, nato pa jo je prav en od njenih lastnih sledilcev ujel na sedežu ekonomskega razreda, jo fotografiral in to delil z vsemi. Tako je uničil njeno laž in povzročil hudo ogorčenje oboževalcev. 

Oceane El Himer (27) iz francoskega Bordeauxa je fotografijo objavila na svojem instagramu z več kot 800.000 sledilci. Oblečena v vijolično in svetlo zeleno trenirko, se ni mogla skriti, niti zliti z okolico preostalih potnikov. 

Pod fotografijo, ki jo je objavila na instagramu in za katero je prejela več kot 100.000 všečkov je zapisala “naslednja postaja - Monako. Letim vso noč.” Od incidenta so pod objavo komentarji izklopljeni.

Afero je poskušala utišati in vse skupaj obrniti na šalo, ko je objavila fotografijo iz poslovnega razreda, kjer s sestro pije šampanjec in sedi na usnjenem sedežu. "Tokrat obljubim, da sem plačala," je zapisala ob fotografiji, ki je nasmejala sledilce in prejela še več všečkov, kot prva.

Oceane je prvič zaslovela po nastopu v resničnostni televizijski oddaji Les Princes et les Princesses de l’Amour (Princi in princese ljubezni), kjer je nastopila s svojo sestro dvojčico Marine. V oddaji sta se obe potegovali za naklonjenost istega moškega in od takrat je nastopila tudi v drugih resničnostnih šovih.

Zelo rada se ponaša s svojim razkošnim in dekadentnim načinom življenja, ki ga lahko spremljamo na njenih profilih na družbenih omrežjih.