Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kim bo v "ločitvi desetletja" zastopala "kraljica ločitev"

kl, 23.02.2021 16:09:16

Zastopnica mnogih zvezd ob njihovem "pranju umazanega perila" na sodiščih je zdaj vpletena tudi v "ločitev desetletja" in zastopa Kim Kardashian.

Delite na:
Kim bo v "ločitvi desetletja" zastopala "kraljica ločitev"
Laura Wasser splet

Ločitve so dostikrat "umazan" posel, še posebej, če so vanje vpleteni vpliv in denar - in obojega je v svetu zvezd na pretek. In ko zvezdniki spoznajo ali se odločijo, da je njihov zakon samo še mrtva črka na papirju, so pogosto pripravljeni plačati mastne denarje odvetnikom, ki bodo na sodišču zelo verjetno dosegli zmago.

Laura Wasser je v svoji karieri, ki jo je posvetila zastopanju slavnih in bogatih, zastopala že veliko zvezd in ji je pripadel neformalni naziv "Kraljica ločitev". Med njenimi klienti so bili Johhny Depp, Angelina Jollie, Jennifer Garner, Gwen Stephani, Britney Spears, Ashton Kutchner, Christina Aguilera in številni drugi.

Zdaj je vpletena tudi v "ločitev desetletja", kot nekateri že imenujejo ločitev Kim Kardashian in Kanyea Westa. Laura Wasser je Kim sicer že zastopala v ločitvi od njenega drugega moža, košarkarja Chrisa Humphriesa, prejšnji petek pa je v njenem imenu na sodišče vložila zahtevo za ločitev od Kanyea Westa.

In kdo je "kraljica ločitev" ali "Disso Queen", kot ji pravijo v Hollywodu?

Laura Wasser ima na nek način svoj poklic že v imenu. Njeno polno ime je namreč Laura Allison Wasser in začetnice L.A.W. tvorijo angleško besedo za "zakon" oz. "pravo" ("law"). Ima pa tudi temu primeren pedigre, saj je že njen oče bil eden najbolj znanih hollywoodskih ločitvenih odvetnikov in je med drugimi zastopal Mio Farrow in Stephena Spielberga.

Laura se tako v svetu hollywoodskih zvezd počuti kot riba v vodi že od malega in tako ni čudno, da se je specializirala za zastopanje zvezd v ločitvenih postopkih.

Svoje znanje o ločitvah pa je pridobila tudi iz lastnih  izkušenj. Poročena je bila sicer le enkrat in še to le za kratek čas, ima pa dva sinova iz preteklih zvez z dvema partnerjema.

Kot je leta 2010 povedala 52-letna tožilka, vedno igra na zmago, vendar svojim klientom svetujej izvensodno poravnavo, če je to le mogoče. Pravi, da je njen interes postopek narediti čimmanj boleč za stranko. "Če si zvezda in se odločiš za ločitev, moraš dvakrat premisliti," je nekoč izjavila. "Pomisliti moraš na življenja, na katera bo ločitev vplivala in na preostanek življenja ter na to, kakšni bodo odnosi z osebo, od katere se ločuješ, v prihodnje." Pravzaprav nasvet, ki ne velja samo za zvezde, kajne?

Laura ima tudi lastno podjetje, spletno platformo z nasveti ob ločitvah, imenovano "It's Over Easy", kar bi lahko prevedli kot "Lahek konec", in vodi podcast "Divorce Sucks!" ("Ločitev je zoprna!"). Izdala pa je tudi knjigo, ki govori - jasno - o ločitvi.

Za svoje delo je prejela več nagrad cehovskih združenj.

Eno od pravil uspešnih odvetnikov je seveda tudi skrb za videz in Laura velja za eno najboljše oblečenih odvetnikov z "A liste". Njena garderoba je polna oblek vrhunskih blagovnih znamk, kot so Alaïa, Christian Louboutin in Prada. Njen stil pa naj bi menda navdihnila vloga Laure Dern v filmu "Marriage Story" ("Zgodba o zakonu").

Seveda si "kraljica ločitev" obleke luksuznih znamk z lahkoto privošči, saj za uro svojega dela računa 700 evrov.