1_jan plestenjak Dobra karma

'Neprestano sem bolan, vsak dan imam druge ...

stevan 1 Svet24.si

Korona ga je prerodila, pripravlja presenečenje

dominik strakl Reporter.si

Žan Mahnič dobil naslednika na vrhu podmladka ...

janez jansa tw Svet24.si

Se nam zaradi novega seva obeta ponovno ...

šola, koronavirus, šolstvo, učenje Necenzurirano

Dragi mladi, krivi smo. Odrasli. #kolumna

Rosvita Pesek Njena.si

Je voditeljica pred oddajo jokala?

Karmen Sunčana Lovrić, gabi boban Njena.si

Igralka serije Šverc komerc spregovorila o ...

Kdo je "Severinin" mladi vinar?

kl, 25.11.2020 14:09:15

Pravzaprav je optik. In ni več tako zelo mlad. Poleg tega pa je Severina preko svojega predstavnika sporočila, da sta "samo prijatelja".

Delite na:
Kdo je "Severinin" mladi vinar?
Tomislav Voštinić in Severina splet

Pred dnevi je v opravljivih medijih završalo, ko je neki srbski tabloid Stars "razkril", da je Severina, čeprav še vedno poročena s srbskim nogometašem Igorjem Kojićem, že nekaj časa zaljubljena v hrvaškega vinarja, katerega zidanico je poleti obiskala s svojimi prijatelji.

Vinar, ki naj bi bil objekt Severininega poželenja, je 38-letni vinar Tomislav Voštinić iz Graberja Ivanićkog blizu Ivanić Grada, kraja pol ure vožnje iz Zagreba.

S Tomislavom je Severina poleti bila na križarjenju, takrat pa ga je predstavljala kot svojega varnostnika, so zdaj razkrili mediji in objavili še nove podrobnosti o njem.

Pred dvema letoma je tako s svojim vinom škrletom zmagal na prvi reviji 'Vina iz davnine'. Škrlet je tradicionalna vrsta vina, ki ga pridelujejo v hrvaški Moslavini in Tomislav je bil takrat razglašen za najboljšega poznavalca te sorte na svetu. Vendar Tomislav ni vinar po osnovni izobrazbi. Izučil se je za optika, vinarsko izobrazbo pa je pridobil kasneje, vedo povedati mediji.

tomislav-voštinić
Tomislav Voštinić
splet

"Šest let sem delal v optiki," je ob prejemu nagrade za svoje vino za časnik Agroklub povedal Tomislav. "Ves ta čas pa sem obiskoval vinarske prireditve, zadruge in zabave. Hkrati je bilo doma vedno več dela, ker je dedek povečal nasade. In ko je nastopil čas, sem se z dedkovo pomočjo odločil za resno proizvodnjo," je takrat povedal.

"To je moja življenjska pot, ker želimi biti drugačen od ostalih, rad sem originalen," je takrat še povedal.

Hrvaški mediji so izvrtali še, da se je Tomislav menda pred kratkim ločil od žene, hčerke znanega moslavinskega vinarja. Kar se njegove strani tiče, mu je pot do Severine tako odprta. Severina pa je medtem uradno še poročena in kot poročajo hrvaški mediji, ne ona ne njen mož do sedaj na sodišče še nista vložila tožbe za razvezo.

Iz Severininega štaba pa so o namigih medijev na kratko sporočili:

"Želimo vas obvestiti v zvezi z osebo iz širšega kroga Severeninih prijateljev, v katere viničariji se je odvijal dogodek, ki mu je, med ostalimi prisostvovala tudi Severina z družbo. Po tej poti zavračamo vsake namige o kakršnikolo drugačni vrst njunega odnosa."

In Igor?

Ko so v javnost prišle omenjene govorice o novi Severinini zvezi, je na instagramu objavil le fotografijo sebe na obisku nekega srbskega samostana na Kosovu.

Igor Kojić instagram.jpg
Igor Kojić
instagram