profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

etna, vulkan, ognjenik, januar 2021 Svet24.si

VIDEO: Najaktivnejši evropski ognjenik je znova ...

tone-krkovic-pl1 Reporter.si

Brigadirju Tonetu Krkoviču sodila nečakinja ...

Janez Janša Svet24.si

Janša napovedal, kdaj bo znano, kako dolgo bodo ...

janez-cigler-kralj Necenzurirano

Izbiro Zavoda Iskreni je s podpisom potrdil Cigler...

Melania Trump in Jill Biden Odkrito.si

Melania ogorčila javnost. Nespoštljiva in ...

Vatroslav in Valentina Tijan Njena.si

Ljubezen na vasi: Družina Tijan se je povečala

Kaj se dogaja z oddajo Pri Črnem Petru?

A. M., 14.01.2021 15:30:09

Mnogi gledalci se sprašujejo, kam so z novim letom izginili priljubljeni junaki zabavno-glasbene oddaje?

Delite na:
Kaj se dogaja z oddajo Pri Črnem Petru?
Oddaja Pri Črnem Petru se na ekrane vrača enkrat spomladi. Točen datum vrnitve še ni znan. Planet TV

Konec leta 2020 je bilo tudi konec tretje sezone zabavne-glasbene oddaje Pri Črnem Petru. Ker so gledalci mislili, da se vesela druščina, z Jasno Kuljaj na čelu oblegane gostilne, vrača takoj z novim letom, je bilo kar nekaj razočaranih obrazov, saj si je oddaja vzela nekaj časa za počitek. Predvsem pa trenutne epidemiološke razmere na sončni strani Alp ne dopuščajo takšnega veseličenja, kot smo ga poznali v prvi in drugi sezoni, kjer se je v studio trlo gostov in gledalcev. Slednjih recimo v tretji sezoni v studiu že ni bilo več ...

jasna-kuljaj
Voditeljico Jasno Kuljaj bomo medtem spremljali v šovu Kdo si ti?
Planet TV

Kot so nam zaupali na Planet TV, se bo zabavno-glasbena oddaja z nekaterimi spremembami med gledalce vrnila spomladi. Točnega datuma zaenkrat še ne vedo, saj bo veliko odgovorov jasnih takrat, ko se bo v Sloveniji med drugim izboljšala tudi epidemiološka slika, ki trenutno še zdaleč ni dobra. Produkcijska ekipa je namreč ob koncu tretje sezone veliko prizorov 'obdelala naknadno', tako da gledalci včasih niti niso opazili teh še kako pomembnih malenkosti.

In kaj bomo lahko spremljali namesto oddaje Pri Črnem Petru?

Planet TV bo ponudil pevski šov Kdo si ti?, ki se od preostalih šovov loči po tem, da se bodo pod maskami skrivali znani obrazi, dve zvedniški ekipi, ki bosta med seboj tekmovali pa bosta morala pravilno ugotoviti zamaskirane Slovence. Skupaj bo nastopilo 20 znanih obrazov, ki se bodo bolj kot ne predstavili z domačimi in tujimi uspešnicami. Vse skupaj bo povezoval mojster preobrazb Klemen Slakonja, v eni izmed zvezdniških ekip pa bo tudi šefica gostilne Pri Črnem Petru, Jasna Kuljaj.

"Ko sem prvič videl koncept oddaje in spoznal, da nastopajo maske, se mi je to sprva zdelo zelo absurdno. Bilo je celo tako absurdno, da mi je postalo všeč," je povedal Klemen Slakonja, ki komaj čaka začetek nenavadnega šova.