Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Je srce naše pevke osvojil znani Hrvat?

Alesh Maatko, 17.06.2021 09:00:51

Menda naj bi padel že prvi poljubček!

Delite na:
Je srce naše pevke osvojil znani Hrvat?
Boris se je na družbenih mrežah pohvalil s fotografijo s seksapilno Nino. Instagram Boris Rogoznica

Nedavni vikend se bil v znamenju največjega regionalnega glasbenega festivala, ki je tudi tokrat potekal v hrvaških Vodicah. Poleg koncertnega dela festivala so se povabljeni in izvajalci zabavali na zabavi, ki je sledila.

Med njimi je še posebej uživala naša Nina Donelli, ki je pred kratkim svoj status zveze spremenila v »samska«. Nina je na festivalu nastopila že petič in na odru neizmerno uživala. Tokrat je z Giulianom predstavljala aktualen duet z naslovom Žali nas more.

»Srečna sem do neba, ker smo končno stali na odru ... Še zdaj se mi zdi, kot da sem sanjala ... Energija v Vodicah je bila fenomenalna in komaj čakam ter upam, da bomo kmalu lahko nastopali na tako velikih odrih. Mislim, da nam vsem pošteno manjkata druženje, zabava, predvsem pa glasba,« je o nastopu povedala Nina, ki pa ni bila preveč zgovorna o tem, kaj se je dogajalo na zabavi po festivalu.

Kot poročajo hrvaški mediji, se je znašla v objemu pevca Borisa Rogoznice. Menda naj bi padel tudi prvi poljubček. Boris se je na družbenih mrežah pohvalil s fotografijo s seksapilno Nino, s posnetka, ki ga je dodal v zgodbe, pa je razvidno, da sta si naklonjena. Nina je pred leti že skoraj našla ljubezen pri naših južnih sosedih, ko je bila v zvezi z igralcem Ivanom Hercogom. Na to, ali bo tokrat z mladim pevcem imela več sreče, pa bomo morali še malo počakati.