stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Je znan obraz Pop TV zapustil ženo zaradi mlajše?

B. P., Zvezde, 27.01.2019 06:52:28

Zakonca Vadnjal naj bi bila sredi ločitvenega postopka.

Delite na:
Je znan obraz Pop TV zapustil ženo zaradi mlajše?
Novinar in glasbenik Simon Vadnjal naj bi lansko poletje zapustil družino! Žena Jelena, ki je bila menda ob njegovi odločitvi sprva povsem šokirana, se je zdaj zakopala v delo. Revija Zvezde

Čeprav je zakon slaščičarke Jelene in novinarja Simona Vadnjala deloval kot popoln, se je očitno nekje zalomilo. V javnost je namreč prišla informacija, da sta se zakonca razšla. Seveda nam radovednost ni dala miru, zato smo se dokopali do nekaterih sočnih informacij o koncu njunega zakona.

Nekdanja televizijska voditeljica, zvezdnica kuharskega šova MasterChef Slovenija in priznana slaščičarka Jelena Vadnjal ter novinar in glasbenik Simon Vadnjal sta se spoznala pred 14 leti, ko sta skupaj ustvarjala magazinsko oddajo E+, ona kot voditeljica, on kot redaktor. Poročila sta se na sanjski poroki leta 2011 in kasneje postala starša hčerki Miši Zarji. Svojega zasebnega življenja nista nikoli pretirano izpostavljala javnosti, zato je tudi novica o nenadnem razhodu zakoncev prišla kot strela z jasnega. Seveda smo informacijo želeli preveriti pri obeh akterjih, a je Simonov telefon zvonil v prazno, Jeleno pa smo ravno zmotili pri delu, zato se je opravičila in povedala, da nas pokliče nazaj kasneje. Klica nam žal ni vrnila, njen telefon pa je bil nato nedosegljiv.

Za Simona je leto 2019 očitno leto sprememb, saj se je pred kratkim odločil tudi za samostojno glasbeno pot. Naši viri na slovenski glasbeni sceni pa so nam zaupali, da že od konca lanskega poletja tudi ne živi več s svojo družino. Bojda je tako rekoč čez noč zahteval ločitev in se pozneje tudi odselil iz skupnega stanovanja v Ljubljani, zdaj pa naj bi bila zakonca sredi ločitvenega postopka. Pretekli konec tedna je na enem od glasbenih nastopov do nas prišla še ena sočna informacija, in sicer da naj bi bil razlog za nepričakovan konec zakona menda Simonova nova ljubezen, saj naj bi se zagledal v kar nekaj let mlajšo. Vprašanje, ki zdaj zanima vse, je seveda, kdaj se je pojavila skrivnostna neznanka in koliko časa sta s Simonom že par, saj naj bi jo pozorni opazovalci večkrat opazili v bližini Simonovega novega začasnega domovanja v Ljubljani, čeprav naj bi sam trdil, da je še vedno samski. Zavoljo hčerke številni prijatelji zakoncev Vadnjal upajo, da se bo ta pravljica končala mirno in v dobrobit njunega otroka.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 4, 23. 1. 2019.