profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Je Lucifer poročen tudi v realnem življenju? To so njegove punce...

M.K., 16.09.2021 11:00:00

Pred nekaj dnevi se je priljubljena serija vrnila na Netflix s svojo zadnjo sezono. Oboževalke pa zanima, če je Lucifer samski...

Delite na:
Je Lucifer poročen tudi v realnem življenju? To so njegove punce...
Kdo so ženske, ki so osvojile njegovo srce? Instagram

Dobro se zavedamo, da bo v zadnji sezoni ljubezen Luciferja in Chloe v polnem razcvetu, kaj pa ljubezensko življenje moškega, ki stoji za Luciferjem? Je Tom Ellis samski, hodi na zmenke, je v razmerju, morda celo poročen? Tako je videti njegovo romantično življenje v zakulisju...

lucifer, tom-ellis
Praznovala sta 2. obletnico poroke.
Instagram

Takoj h dejstvu

Da takoj prebijemo najtrši oreh - poročen je. Z ženo Meaghan Oppenheimer sta praznovala drugo obletnico poroke. Ellis je ob priložnosti na instagramu objavil redko fotografijo z dneva poroke. Na fotografiji sta zaljubljenca, ki se objemata na majhnem lesenem pomolu pred jezerom, kjer je privezan majhen čoln z vesli. V ozadju je videti vinograd družinske kleti Grassini, kjer se je odvijal obred. Sliko je opremil s pripisom: “Srečno obletnico mojemu manjkajočemu koščku sestavljanke. Vedno bolj te ljubim.”

Objavo je komentirala tudi soigralka Rachael Harris, ki v seriji igra doktorico Lindo: “Kako lep dan je bil! Na milijon takšnih! Srečno obletnico, ljubčka.”

Ellis in Oppenheimerjeva sta novico o zaroki objavila leta 2017 na njenem instagramu. V objavi je pokazala svoj zaročni prstan in pripisala: “Sem zaradi prstana videti debela?” Ellis jo je menda zaprosil dan pred njenim rojstnim dnem in tako naredil obe priložnosti še toliko bolj posebni. 



lucifer, tom-ellis
Tom ima izredno rad svoje otroke, ki pa ne izhajajo iz trenutnega razmerja.
Instagram

Kaj pa otroci?

Ja, Ellis ima tudi otroke, vendar ne s sedanjo ženo. Dva otroka, Florence in Marnie, sta iz njegovega prejšnjega osemletnega zakona z igralko Tamzin Outhwaite. Njuno razmerje se je končalo leto dni pred tem, ko naj bi se Ellis začel videvati z Oppenheimerjevo. 

Ima pa še eno hčerko. Njegova najstarejša, Nora, je iz njegovega nekdanjega razmerja z “igralko” Estelle Morgan. Njen edini filmski “podvig” je namreč na IMDb naveden kot “služkinja” v filmu Amazing Grace, ki je izšel leta 2006. 

lucifer, tom-ellis
Tom naj bi bil izjemen oče.
Instagram

Zdi se, da se Oppenheimerjeva dobro počuti v vlogi mačehe. Na svojem instagramu pogosto objavlja fotografije Ellisa in deklet. Na Twitterju pa je v zvezi z Marnie objavila tole: “Vsa najina družina in prijatelji menijo, da je bizarno, kako zelo je podobna meni, ko sem bila majhna” In imava zelo podobni osebnosti. Mislim pa tudi, da je zelo podobna svoji čudoviti mami.”

lucifer, tom-ellis
Sem pa tja objavita kakšno fotografijo s poroke.
Instagram

MORDA VAS ZANIMA TUDI TO: